HAKL klasszikus alacsonynyomású mosdócsap, kifolyócső hossza 20 cm HABAT002
HAKL klasszikus alacsonynyomású mosdócsap, kifolyócső hossza 20 cm HABAT002 HAKL klasszikus alacsonynyomású mosdócsap, kifolyócső hossza 20 cm HABAT002

HAKL klasszikus alacsonynyomású mosdócsap, kifolyócső hossza 20 cm HABAT002

A HAKL termékfilozófiája egy precíz, technikailag kifinomult fejlesztési és gyártási folyamaton alapul, a termék használhatóságának kezdeti ötletétől a tervezésen, gyártáson és megbízható fu... további információ »


Márka: HAKL
Cikkszám: HABAT002

Leírás

A HAKL termékfilozófiája egy precíz, technikailag kifinomult fejlesztési és gyártási folyamaton alapul, a termék használhatóságának kezdeti ötletétől a tervezésen, gyártáson és megbízható funkcionalitáson keresztül. Minden egyes terméket a német TÜV ISO 9001 tanúsítvány szerinti szigorú kimeneti ellenőrző vizsgálatnak vetünk alá. A szlovákiai fejlesztés, gyártás és értékesítés terén szerzett több mint 20 éves tapasztalatnak köszönhetően a HAKL nélkülözhetetlen és jól megalapozott helyet foglal el a piacon.


Jellemzők:
• Kompatibilitás: HAKL PM / MK / MX modell, 3,5 kW-tól 11 kW-ig terjedő bemeneti teljesítménnyel
• Kifolyócső hossza: 20 cm
• Két különálló szelep
• Keveréses működés - hideg és meleg együtt, hideg vagy meleg külön-külön
• Csatlakozás a vízhálózathoz - egyszerű szerelés 1/2"-os belső menettel (a csaptelep 1/2"-os külső menettel rendelkezik)
• A vízmelegítő egyszerű közvetlen felszerelése a csaptelepre minden HAKL egy- és kétfázisú vízmelegítő modellnél
• A 3/8"-os rögzítőanyák távolsága 30 mm
• Kíméli a vízmelegítők mechanikus alkatrészeit - amikor a vizet elzárjuk, a vízmelegítő leválasztja a rendszerben lévő víznyomásról

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu