Csaptelep helyének kialakítása

Nincs megfelelő szerszáma ahhoz, hogy lyukat fúrjon egy gránit vagy rozsdamentes acél mosogatóban a csaptelep, a dugókiemelő vagy a mosószeradagoló számára?

Ez nálunk nem probléma! A csapatunkban dolgoznak olyan tapasztalt szakemberek, akik képesek ilyen lyukat készíteni a kívánt helyen.

Azon mosogatók esetében (gránit és rozsdamentes acél), ahol ezt a szolgáltatást kínáljuk, a kosárban rendelheti meg ezt a fizetős plusz szolgáltatást. Kérjük, a megjegyzés mezőben tüntesse fel, hogy pontosan hová szeretné a lyukfúrást.A lyukak átmérője minden esetben standard 35 mm, ez megfelel a csaptelepnek, a dugókiemelőnek és a mosogatószeradagolónak is.

A csaptelepek helyének kialakítása egyébként nem ördöngösség, ezt bárki otthon egymaga is elvégezheti.

Fontos szabály, hogy ütni mindig színéről a fonákja felé, vagyis felülről, fúrni pedig alulról kell. Ez egyértelmű már a gyári kialakítások révén is, hiszen felül egy matrica segíti a lyuk kialakítását, alul pedig egy előmart kikönnyítés. Ahány ilyen előkészítést találunk, annyi helyre tehetjünk a csapot a mosogatónkon. A lyukak azért nincsenek gyárilag kialakítva, mert a vásárlók egy része jobbos, a másik pedig balos mosogatót használ (a mosogatók többsége 180°-ban elforgatható).
 

Kérjük, hogy a szolgáltatás megrendelésekor vegye figyelembe, hogy a Vásárló az elállási jogát a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. §-ban foglalt esetekben nem gyakorolhatja, így különösen:

a, olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Vásárló utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Vásárló személyére szabtak;


 

© 2016 - 2024 KAMODY.hu