Készlet információ

Az adott termék elérhetőségére vonatkozó információ megtalálható a kategória szintű terméklista oldalon, valamint a termék oldalán is. Az itt megjelenő információk 10 percenként frissülnek, azonban kizárólag az KAMODY.hu által, saját raktárkészletről forgalmazott termékek esetében relevánsak.

Az elérhetőség függvényében a következő állapotok lehetségesek:

Raktáron – A termék az KAMODY.hu készletén van

Szállítói készlet – Rendelése leadása után beszerezzük a terméket a forgalmazótól. A termék beérkezését követően rendelésének státusza módosulni fog, melyet KAMODY.hu fiókjában tud nyomon követni.

Megrendelés esetén – Ezen termékek korábban elérhetőek voltak a weboldalon, de jelenleg nincsenek raktáron. Rendelését követően azonban lehetőségünk nyílik megrendelni a kért termékeket, s ebből kifolyólag a kiszállítás több időt vehet igénybe.

Előrendelés – Ezen állapot új termékek esetén látható, melyek még újak a piacon és soha nem voltak készleten az KAMODY.hu-nál. Amint a termék beérkezik a raktárba, a megrendelések sorrendjében kiküldésre kerül az ügyfeleknek. További információért érdeklődjön az info@kamody.hu e-mail címen.

Nincs raktáron – Ez a termék már nem elérhető az KAMODY.hu kínálatában.

© 2016 - 2024 KAMODY.hu