Elállási jog

 

Önnek lehetősége van a rendeléstől való elállástra a rendelés leadása után, még a kiszállítás előtt is. Amennyibena kiszállítást követően webáruházakban vásárolt bármely termék nem felel meg az Ön elvárásainak vagy egyszerűen úgy dönt, hogy mégsincs rá szüksége, lehetősége van visszaküldeni az árut. Az elállási jog érvényesítésére nyitva álló határidő 14 nap, amit attól a naptól kell számítani, amikor Ön az árucikket átvette.

Kérjük, elállási szándékát az alábbi űrlap kitöltésével jelezze: https://www.kamody.hu/index.php?route=account/return/insert

 

Visszaküldés:

A terméket az alábbi címre kérjük visszaküldeni, biztonságos, sérülést elkerülő csomagolásban:

Kamodyshop Kft. - (GLS Depó)
9200 Mosonmagyaróvár
Barátság út 1 /a

Javasoljuk, hogy, a terméket ajánlott küldeményként adják fel, mert ez nyomon követhető a későbbiek folyamán.

Miután beérkezik központi raktárunkba a termék, azt átvizsgáljuk és elindítjuk a pénzvisszatérítést. Amennyiben banki átutalással vagy utánvéttel fizetett, kérjük az elállási űrlapon feltüntetni azt a bankszámlaszámot, amire visszautalhatjuk a vételárat.

Ha segítséget szeretne kérni a termék visszaszállításában, kérjük jelezze ezt az info@kamody.hu címen. Ebben az esetben a futárszolgálat díját nem tudjuk visszatéríteni.

 

Az elállási jogot kizáró körülmények:

Ha a terméket sérülten, vagy használtan küldi vissza, illetve a terméken olyan átalakítást végeztek, amely nem teszi lehetővé a gyári állapot visszaállítását, úgy az elállási jogot nem tudjuk érvényesíteni.

 

© 2016 - 2023 KAMODY.hu