Általános szerződési feltételek

A Webáruház címe: www.kamody.hu

A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit . Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait.

 

A jelen ÁSZF tartalmazza a Kamody  (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: 


SZOLGÁLTATÓ ADATAI:
Cégnév: Kamodyshop Kft
Székhely címe:  1027 Budapest, Bem József utca 9.
Adószáma:  26109240-2-41
Közösségi adószáma:  HU26109240
Számlavezető bank : OTP Bank
Számlaszám: 11737007-23712953
IBAN-szám : HU73 1173 7007 2371 2953 0000 0000
SWIFT-kód: OTPVHUHB

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

1. Konyha
2. Konyhai szükségletek
3. Fürdőszoba
4. Fütési és melegvíz rendszerek
5. Kert
6. Szerszám és hobby
7. Háztartási termékek
8. Medencék és vizi sportok
9. Ház
10. Elektonika és világítás
11. Háztartási gépek
12. Gyerek-Világ Játékok
13. Telepítési anyagok
14. Sport és szabadidő
15. Szivattyúk
16. Autó – motorfelszerelés

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!
Regisztráció:
A Megrendelő a Webáruház-regisztráció során adatai megadása, valamint az ÁSZF és az Adatvédelmi tájékoztató elfogadása után rendelkezik a rendelés leadásának technikai lehetőségével, vásárolhat a termékkínálatból. A Megrendelő a termékkínálatból a webáruház felületén bejelentkezés nélkül is szabadon válogathat, azokat kosarába helyezheti.

A tárhely szolgáltatója:
WEDOS Internet, a.s.
Masarykova 1230
373 41  Hluboká nad Vltavou
Csehország
Adószáma: 28115708
Közösségi adószáma: CZ28115708

E-mail: info@wedos.cz

Vásárlás menete

1. A REGISZTRÁCIÓ MENETE
Felhasználó a regisztrációját követően bejelentkezik a webshopba, vagy regisztráció nélkül is megkezdheti a vásárlást.
2. A KOSÁR HASZNÁLATA, A MEGRENDELÉS ÖSSZEÁLLÍTÁSA
Válassza ki a terméket, adja meg a mennyiséget. A kiválasztott termék a honlap jobb felső részében található korásba kerül. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. Az „x” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követően automatikusan frissül a kosár tartalma.
4. A MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE
Az adatok megadását követően Felhasználó a ”Megrendelés eelküldése” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével, vagy e-mailben jelezheti felénk egyéb, rendeléssel kapcsolatos kívánságát.
5. A MEGRENDELÉS VISSZAIGAZOLÁSA
A megrendelésről automatikus e-mail üzenetet küldünk, a rendeléshez kapcsolódó számlát szintén e-mailben fogja megkapni.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik  H-P: 8.00-16.00 .  A megrendelés  feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség  a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.
Fizetési módok
A megrendelőnek a visszaigazoló e-mailt követően 8 naptári napja van rendezni a számla végösszegét. Amennyiben ez nem történik meg, a rendelést töröljük, a kosárba helyezett termékek visszakerülnek a raktárkészletre. Erről minden esetben e-mail értesítést küldünk. 
1. Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg (utánvétel) . Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetősége.
2. Banki átutalás (előre utalás)
Szállítási feltételek:
A csomagokat minden esetben az GLS futárszolgálat szállítja házhoz. A futár a kézbesítés előtti napon emailben/smsben tájékoztatja Önt a szállítás pontos idejéről, az emailben lévő telefonszámon közvetlenül elérhető a futár. Amennyiben nem találja Önt kijelölt szállítási címen további 2 alkalommal kísérli meg a csomag kiszállítását
Házhozszállítási díjak :
< 5 kg  ...  990 Ft
< 10 kg  ...  1 190 Ft
< 20 kg  ... 1 390 Ft
< 30 kg  ...  1 590 Ft
< 40 kg  ...  2 490 Ft

Panaszok

1. A Válllakozó számára fontos hogy a lehető legnagyobb megelégedettséggel térjen vissza áruházunkba a vásárló, ezért minden problémát próbálunk a lehető legrugalmasabban, leggyorsabban kezelni.
2. Amennyiben a Vevőnek valamilyen panasza merül fel a vásárlási szerződéssel, vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát E-mail  info@kamody.hu keresztül teheti meg.

ADATVÉDELEM

A Szolgáltató ezúton tájékoztatja Vevőit, hogy adataikat a megrendelések teljesítése és a vásárlás feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a megrendelés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként működik. Az alvállalkozók a Szolgáltató által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Az adatainak kezelésekor a mindenkor hatályos Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Jelen ÁSZF elfogadásával a Vevő az adatainak kezeléséhez hozzájárul.

 

MEGRENDELŐ JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI

A Megrendelőnek tizennégy munkanapig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni és a teljes vásárlástól elállni. A vásárlástól való elállási szándékot az info@kamody.hu elektronikus címen lehet jelezni. A 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet – Távollévők között kötött szerződésekről- értelmében a visszaküldés költségei a Megrendelőt terhelik. A Szolgáltató köteles a sértetlen és bontatlan áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a Megrendelőnek. Az elállásra nyitva álló 14 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a Megrendelő a csomagot átvette. Áruházunkban kizárólag új, bontatlan termékek kerülnek értékesítésre, ezért kibontott terméket nem áll módunkban visszavenni! Amennyiben a visszahozott áruról kiderül, hogy károsodott, és ez a károsodás a nem rendeltetésszerű használat miatt következett be, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) kormányrendelet értelmében a termékben okozott értékcsökkenés megtérítését a Szolgáltató követelheti a Megrendelőtől.  A megrendelt termékekre az új Ptk. 6:159. § szabályai szerint Szolgáltató szavatosságot vállal. Hibás teljesítés esetén Megrendelő kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztatja Szolgáltatót. Hibás teljesítés esetén a megrendelést az új Ptk. 6:159. § meghatározott szavatossági sorrend szerint Szolgáltató: – elsősorban kicseréli – ha a cserére nincs mód, úgy Megrendelő választása szerint árengedményt ad, vagy Megrendelő a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését.
A szállítási költséget Szolgáltató nem fizeti vissza. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs.

© 2016 - 2018 KAMODY.hu