Fizetési módok

Fizetés utánvétellel

A legnépszerűbb fizetési mód, mely szinte bármelyik szállítási mód esetén alkalmazható. Ez alól csak a raklapos áruk és a túlméretes csomagok képeznek kivételt, mivel a raklapos árut szállító futárcég ill. a túlméretes csomagokat szállító GLS XXL sajnos nem kezel utánvételt.
Ön csak a küldemény átvételekor fizet a megrendelt áruért. Egyes fuvarozók esetében lehetőség van bankkártyával történő fizetésre is. Az utánvételes fizetés a küldemény tömegének és méretének megfelelően kerül felszámításra.

 

Online bankkártyás fizetés

Az árut a megrendelést követően azonnal fizetheti bankkártyával. Ha ezt a fizetési módot választja, a pénztárból közvetlenül egy biztonságos banki felületre kerül átirányításra, ahol megadja a fizetési kártya adatait. Ez a módszer a legbiztonságosabb online fizetési mód. Ide sorolhatjuk az Apple Pay és a Google Pay fizetési módokat is.

 

Fizetés banki átutalással

Ha úgy dönt, hogy a bankszámlájáról szeretné átutalni a megrendelése összegét, akkor a megrendelés elküldése után a felületen megjelenik a bankszámlaszámunk és a fizetési azonosító, ezek segítségével tudja átutalni a megrendelés összegét a számlánkra. Az információkat természetesen e-mailben is elküldjük Önnek, ezen az adatokat a visszaigazolás alsó részén találja meg. Amennyiben szükséges, kérésre tudunk proforma számlát is küldeni az utaláshoz. Kérem, ezen igényét a pénztárba lépve a megjegyzés rovatban tüntesse fel.
A megrendelésének feldolgozása az átutalás beérkezése és annak lekönyvelése után kezdődik.

Bármelyik fizetési módot is választja, garantáljuk Önnek a folyamat teljes biztonságát. A személyes adatokat a vonatkozó törvényeknek megfelelően kezeljük, a bankkártya adatai viszont nem kerülnek a birtokunkba, mi azokat nem látjuk.

Legnagyobb sajnálatunkra sokszor találkozunk a vevők bizalmatlanságával, ami sajnos a jelen gazdasági helyzetben teljesen érthető, hiszen egyes piaci szereplőknél sokszor előfordul, hogy a termék az ígéretek ellenére nem érkezik meg vagy nem a megrendelt terméket kapja kézhez a vásárló. 
Amennyiben még bizalmatlan a webáruházunkat illetően, előre fizetés esetén a bankkártyás fizetést érdemes igénybe venni, hiszen ilyenkor visszaterhelésre (chargeback) van lehetőség, ha a kifizetett termék esetleg mégsem érkezik meg.
https://www.mastercard.hu/hu-hu/te-es-a-mastercard/fizetesi-modok/netes-vasarlas/visszaterites.html

Az Árukeresőn részt veszünk a "Megbízható Bolt Program"-ban, ahol a vásárlói vélemények alapján hosszú évek óta megbízható boltként vagyunk jelen:
https://www.arukereso.hu/stores/kamody-hu-s137511/#informacio
Mindemellett az Árgépen is kiváló értékelésünk van:
https://www.argep.hu/bolt_ertekeles--30169.html

© 2016 - 2024 KAMODY.hu