Rólunk

Anyacégünk, a Kamody sro. 2004 óta van jelen a csehországi online piacon, előtte évekig foglalkozott fürdőszobai, háztartási és fűtéstechnikai termékek értékesítésével. Vezető helyet foglal el a cseh online kiskereskedelemben, főleg a hobbi és a kert területeken erős. Jelenleg hat európai országban üzemeltet webáruházat, köztük Magyarországon is.
 

Cégünk, a Kamodyshop Kft. 2017 októberében alakult, már az első hónapban több, mint ezer rendelésünk volt. Szinte kezdetektől jelen vagyunk a hazai nagyobb ár összehasonlító oldalakon (Árukereső, ÁrGép), vásárlóinknak köszönhetően kiérdemeltük a Megbízható Bolt jelvényt is. Az idei évtől havi átlagos ötezer rendelést teljesítünk.
 

Vásárlóink igényeit igyekszünk minőségi és megbízható termékekkel kielégíteni, elérhető áron. Nagy figyelmet fordítunk a szakképzett ügyfélszolgálatra, a hatékony csomagolására, a gyors csomagkiküldésre és az esetleges reklamációk gördülékeny kezelésére. Mivel beszerzési forrásaink a határon túlra is kiterjednek (Csehország, Lengyelország), így vásárlóink gyakran találhatnak nálunk olyan terméket, mely az itthoni piacon hiánycikk.
 

A rendeléseket a csehországi központból szállítjuk. A szállítási idő a kis csomagoknál, normál esetben 2-3 munkanap, a nagyobb, raklapos termékeknél 5-7 munkanap.
 

Raktárunk polcain kb. 700.000 termék várja a vásárlói rendeléseket, de ez a szám napi szinten változik. A raktárkezelő rendszerünk segítségével webshopunkon mindig az aktuális készletinformációt jelenítjük meg. 

© 2016 - 2024 KAMODY.hu