AL-KO Highline 51.7 SP-H benzines önjáró fűnyírógép Honda
AL-KO Highline 51.7 SP-H benzines önjáró fűnyírógép Honda

AL-KO Highline 51.7 SP-H benzines önjáró fűnyírógép Honda

AL-KO Highline 51.7 SP-H benzines önjáró fűnyírógép Honda 119801 LEÍRÁS: HONDA GCV 160 , 51cm, 70l, 1800m2, központi magasságállítás, duplán golyóscsapágyazott kerekek, szabadalmaztatot... további információ »


Márka: AL-KO
Cikkszám: 119801

Leírás

AL-KO Highline 51.7 SP-H benzines önjáró fűnyírógép Honda 119801

LEÍRÁS:



HONDA GCV 160 , 51cm, 70l, 1800m2, központi magasságállítás, duplán golyóscsapágyazott kerekek, szabadalmaztatott aszimmetrikus ház (szegélyek nyírásához), fűgyűjtő telítettség jelző, helytakarékos tárolás, 4in1 funkció,önjáró,Easy-Click* box, airflow technology - tökéletes gyűjtés, 3 év garancia, Made in Austria


Az Ön előnyei

Dupla golyóscsapágyazás


Az XXL könnyen járó kerekek könnyű előrehaladást garantálnak a fűben vagy egyenetlen talajon.


Központi magasság állítás

Egyetlen mozdulattal, kényelmesen állítható a vágási magasság. Központilag és nagyon könnyen, rugós rásegítéssel.


Mulcsozás igény szerint

A mulcs védi a talajt és gondoskodik a biológiai egyensúlyról. Ezért rendszeres időközönként minden gyepfelületet ajánlatos mulcsozni. Az AL-KO Powerline fűnyírókkal ez sem probléma, egyszerűen felhelyezzük a mulcsozó éket, és finomra vágott fű természetes trágyaként dolgozódik be a gyepbe. Így szükséges tápanyagok visszakerülnek a gyepbe, ami a pénztárcánkat is védi.


Egyszerü be-és kiakasztás

Viszlát hátfájdalom és becsípődött ujjak. A vezetősínen EasyClick rögzítésnek köszönhetően a kompakt fűgyűjtő ürítése gyerekjáték.


Pikk-pakk és bepakolva

A garázsok, kerti kamrák és pincehelyiségek többnyire kis méretűek. Ezért a Highline fűnyírók egészen helytakarékosan, akár függőlegesen is tárolhatók. A beépített Upstanding-funkció ezt lehetővé teszi.


Nincsenek zöld ujjak

A MaxAirflow-technológia megoldásnak köszönhetően a magas, dús fű is zökkenőmentesen lenyírható, nem keletkeznek belőle halmok a talajon, és nem tömíti el a kidobónyílást sem. Így a kezeink tisztán maradnak.


Nyírás a szegélyhez közel

Az eltolt kialakításnak köszönhetően a Highline fűnyírókkal falak mentén is problémamentes a nyírás, az eredmény pedig utólagos szegélynyírás nélkül is tökéletes.


Oldalkidobás haszonkertekhez



A Silver nem csak fűgyűjtéshez tökéletes, de oldalkidobásra is alkalmas. Praktikus megoldás legelőkhöz és gyümölcsösökhöz.

TECHNIKAI ADATOK:

Gyártó AL-KO
Meghajtás Benzines
Motor típusa Honda
Hengerűrtartalom (cm3) 160 cm3
Teljesítmény (kW) 2.8 kW
Sebességváltó igen
Munkaszélesség (cm) 51 cm
Min.Vágómagasság (cm) 3 cm
Magasságállítás központi, 7 fokozat
Gyűjtő Igen
Gyűjtő űrtartalma (liter) 70 liter
Ajánlott terület (m2) 1800 m2
Súly 37 kg

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu