VODNÁR pH plus SPA 0,5 kg 790550000
VODNÁR pH plus SPA 0,5 kg 790550000 VODNÁR pH plus SPA 0,5 kg 790550000

VODNÁR pH plus SPA 0,5 kg 790550000

A pH plus SPA a medencevíz pH-értékének növelésére szolgáló termék. A SPA víz ideális pH-értéke 7,2-7,6 klóros és klórmentes fertőtlenítés esetén. Ha a SPA víz pH-ja elhagyja ezeket a meghat... további információ »


Márka: VODNÁŘ
Cikkszám: 790550000

Leírás

A pH plus SPA a medencevíz pH-értékének növelésére szolgáló termék. A SPA víz ideális pH-értéke 7,2-7,6 klóros és klórmentes fertőtlenítés esetén. Ha a SPA víz pH-ja elhagyja ezeket a meghatározott területeket, általában problémák kezdődnek. A legtöbb fertőtlenítőszer hatékonysága közvetlenül a pH-értéktől függ. Ha a pH-érték túl alacsony, a fém alkatrészek korrodálódnak, a műanyagok és fóliák színének kifakulása pedig megnő.


Megjelenés és összetétel:
A pH plus SPA finom fehér por, vízben nehezen oldódik. A termék nátrium-bikarbonátot (EC. 205-633-8) tartalmaz.


Hatás:
A pH plus SPA vizes oldata lúgosan reagál, ezért könnyen beállítja a pH-t a savas értékekről a víz optimális pH-értékére.


Használati utasítás:
Az adagolás a fürdővíz pH-értékétől függ. A pH plus SPA 10 g pH plus SPA 1 m3 vízre vetített adagja 0,1 %-kal növeli a medencevíz pH-értékét. Ha a vízkezeléstől számított egy vagy két szűrési ciklus után a pH alacsonyabb az optimális pH-nál, adagolja újra a pH plus-t, amíg a pH az optimális tartományba nem kerül. Adagolja a terméket egy víztartályba, keverje össze és adja a medencevízhez. Mindig a terméket adja a vízhez és ne fordítva! Ne egyen, ne igyon és ne dohányozzon, miközben a termékkel dolgozik. Viseljen védőkesztyűt és védőszemüveget. Ne keverje össze más vegyszerekkel. Tartsa távol a kiömlött anyagot a csatornától és a vízforrásoktól.


Tárolás:
Tiszta, száraz, jól szellőző helyen tárolja. Szorosan zárt tartályokban tárolja. Élelmiszerektől, italoktól és takarmányoktól távol tartandó. Savaktól elszigetelni, savakkal reagálva szén-dioxid szabadul fel. Védje a nedvességtől és a magas hőmérséklettől.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu