Sencor STS 2701GR Kenyérpirító
Sencor STS 2701GR Kenyérpirító Sencor STS 2701GR Kenyérpirító Sencor STS 2701GR Kenyérpirító Sencor STS 2701GR Kenyérpirító

Sencor STS 2701GR Kenyérpirító

A SENCOR STS 270 egy modern kenyérpirító, amely gyors és finom reggelit vagy uzsonnát biztosít minden nap. Számos praktikus funkcióval rendelkezik, amelynek köszönhetően elkészíthetedálmaid ... további információ »


Márka: SENCOR
Cikkszám: 41000552

Leírás

A SENCOR STS 270 egy modern kenyérpirító, amely gyors és finom reggelit vagy uzsonnát biztosít minden nap. Számos praktikus funkcióval rendelkezik, amelynek köszönhetően elkészíthetedálmaid pirítósát. Vastagon vagy vékonyan szereted? A választás a te kezedben van.
A készülék az alapvető funkciók mellett újramelegítő funkcióval, automatikus kikapcsolással és kiolvasztó funkcióval is fel lett szerelve. A tökéletesen megpirult kenyeret a 6 pirítási fokozat biztosítja.
A kenyérpirító kezelése rendkívül egyszerű. A praktikus kenyérkiemelő, a kenyér automatikus középre igazítása és a kivehető morzsatálca mind a Sencor termékének remek tulajdonságai közé tartozik. A biztonságról a szigetelt külső burkolat és a csúszásmentes talpazat gondokodik. 
A legfontosabb előnyök:
Három az egyben funkció
Vastag és vékony pirítós elkészítésére is alkalmas
Kenyérkiemelő funkvió
Könnyű kezelés
Műszaki adatok:
Típus:2 nyílásos kenyérpirító
Kábelhossz:1 m
Fogyasztás:800 W
Méretek: 289 x 179 x 175 mm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu