PROSPERPLAST GIKABE adagoló, antracit ITWTAN-S433
PROSPERPLAST GIKABE adagoló, antracit ITWTAN-S433 PROSPERPLAST GIKABE adagoló, antracit ITWTAN-S433 PROSPERPLAST GIKABE adagoló, antracit ITWTAN-S433 PROSPERPLAST GIKABE adagoló, antracit ITWTAN-S433 PROSPERPLAST GIKABE adagoló, antracit ITWTAN-S433 PROSPERPLAST GIKABE adagoló, antracit ITWTAN-S433

PROSPERPLAST GIKABE adagoló, antracit ITWTAN-S433

PROSPERPLAST GIKABE adagoló, antracit ITWTAN-S433A GIKABE gyors vízkivételi rendszer lehetővé teszi a felhasználó számára a rendk&iacu... további információ »


Márka: PROSPERPLAST
Cikkszám: IGIKAIGIKA-S433

Leírás

PROSPERPLAST GIKABE adagoló, antracit ITWTAN-S433
A GIKABE gyors vízkivételi rendszer lehetővé teszi a felhasználó számára a rendkívül kényelmes és kivételesen gyors vízvételezést a kertben. Ennek a rendszernek az innovatív voltának az a lényege, hogy nem kell már várni arra, hogy megteljen a vödör vagy az öntözőkanna. Elég megnyomni a gombot a tartályon, és az öntözőkanna vagy a vödör villámgyorsan megtelik.

Jellemzők:
Hosszúság: 400 mm
Szélesség: 260 mm
Magasság: 450 mm
Anyag: műanyag

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu