LEIFHEIT Side-Car felszolgáló kocsi fekete 74237
LEIFHEIT Side-Car felszolgáló kocsi fekete 74237 LEIFHEIT Side-Car felszolgáló kocsi fekete 74237 LEIFHEIT Side-Car felszolgáló kocsi fekete 74237 LEIFHEIT Side-Car felszolgáló kocsi fekete 74237 LEIFHEIT Side-Car felszolgáló kocsi fekete 74237 LEIFHEIT Side-Car felszolgáló kocsi fekete 74237 LEIFHEIT Side-Car felszolgáló kocsi fekete 74237 LEIFHEIT Side-Car felszolgáló kocsi fekete 74237

LEIFHEIT Side-Car felszolgáló kocsi fekete 74237

A Leifheit Side-Car ott teremt plusz helyet, ahol kell: a teraszon, az étkezőasztalnál vagy a konyhában. A két felület külön-külön 60 x 40 cm-es helyet biztosít, melyek 15 kg terhelést bírna... további információ »


Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 74237

Leírás

A Leifheit Side-Car ott teremt plusz helyet, ahol kell: a teraszon, az étkezőasztalnál vagy a konyhában. A két felület külön-külön 60 x 40 cm-es helyet biztosít, melyek 15 kg terhelést bírnak el. A fekete, stabil, porréteges keret teljes terhelés mellett is stabil tartást ad a kocsinak. A nagy, könnyen járó görgőknek köszönhetően könnyedén tolható a lakáson belül. Egy mozdulattal összerakható vagy szétszedhető. Csak húzza fel a lapokat és már kész is a Side-Car egyenes felülete. Csak 7,5 cm összecsukva, így minden sarokba befér. Felhajtani ugyanilyen könnyű: csak nyomja szét a lapokat és hallhatóan beakad az oldalsó rögzítés. 72,5 cm-es magasság. A Side-Car kialakítása már több kitüntetést is kapott. Többek között a New Yorkban lévő Modern Művészetek Múzeumának állandó gyűjteményébe is felvették.

Főbb jellemzők:
  • praktikus felszolgálókocsi, amely egy mozdulattal összeállítható vagy szétszedhető
  • 2 összecsukható lap, melyek mindegyike 15 kg-ig terhelhető
  • görgőkön tolható
  • összecsukva 7,5 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu