Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix Premium 1.513-253.0
Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix Premium 1.513-253.0 Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix Premium 1.513-253.0 Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix Premium 1.513-253.0 Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix Premium 1.513-253.0

Kärcher SC 2 Deluxe EasyFix Premium 1.513-253.0

Fehér színű SC 2 Deluxe EasyFix Premium gőztisztító sokoldalú felszereltséggel: a standard tartozékok mellett a készüléken elhelyezhető egy extra hosszú tartozéktároló, valamint további mikr... további információ »


Márka: KÄRCHER
Cikkszám: 1.513-253.0

Leírás

Fehér színű SC 2 Deluxe EasyFix Premium gőztisztító sokoldalú felszereltséggel: a standard tartozékok mellett a készüléken elhelyezhető egy extra hosszú tartozéktároló, valamint további mikroszálas törlőkendőt, Power fúvókát és egy nagy körkefét tartalmaz. Ezekkel a tartozékokkal padlót, főzőlapot, páraelszívót és akár a legkisebb zugokat is higiénikusan megtisztíthatja, sőt még a legmakacsabb szennyeződések is eltávolíthatók. A kompakt SC 2 Deluxe EasyFix Premium vegyszerek nélkül hatékonyan távolítja el a háztartásban előforduló baktériumok 99,99 % -át minden kemény felületről vegyszerek használata nélkül. A gőztisztító 2 fokozatú gőzszabályozással rendelkezik az adott felülethez alkalmas gőz mennyisége és a szennyezettségi foktól függően. A készülék továbbá egy LED kijelzővel rendelkezik a markolaton, amely a működési módot jelzi. A piros fény jelzi a gép felmelegedését, a zöld fény pedig azt hogy készen áll a használatra. A tökéletes tisztítási eredményekről és a legteljesebb ergonómiáról gondoskodik az EasyFix padlófej flexibilis csuklóval és lamellatechnológiával. A mikroszálas törlőkendővel egyszerűen és gyorsan takaríthat fel hála a tépőzáras rendszernek, melynek segítségével a szennyeződéssel való érintkezés nélkül varázsolhat tisztaságot otthonába.

EasyFix padlótisztító készlet rugalmas csatlakozással a padlófejnél, és kényelmes akasztóhurkos illesztéssel a padlótisztító törlőkendőhöz.

Optimális tisztítási eredmény a kemény padlók minden típusán otthon, a hatékony lamella technológiának köszönhetően. Csatlakozásmentes törlőrongy csere a szennyeződéstől való érintkezés nélkül, a padlótisztító kendő kényelmes illesztése az akasztóhurkos rendszernek köszönhetően. A flexibilis csuklónak köszönhetően ergonomikus, hatékony tisztítás tökéletes padlóérintkezéssel, függetlenül a felhasználó magasságától.

LED kijelző a készüléken. Amikor a LED kijelző pirosan világít, a készülék még mindig fűt. Amikor a kijelző zöldre vált, a készülék használatra kész.

Rendezett tartozéktárolás
Biztonsági gyerekzár a gőzpisztolyon. Biztonsági rendszer nyújt megbízható védelmet a gyerekek számára, nem megfelelő használat esetére.

Multifunkciós tartozékok Különböző felületek tisztítása padlófejjel, kézi fejjel és körkefével

Kiváló minőségű mikroszálakból készített padlótisztító törlőkendő és borítás a kézi fejhez Az alapos tisztítási eredményért és a szennyeződés még jobb feloldásáért és felvételéért.

Kétfokozatú gőzmennyiség-szabályozó a markolaton A gőz mennyisége a tisztítandó padlófelülethez és a szennyeződés mértékéhez igazítható.

Felszereltség:
- Biztonsági gyerekzár
- Biztonsági szelep
- Gőzmennyiség-szabályozás, A markolaton
- Integrált vízbetöltő tölcsér
- Padlótisztító készlet, EasyFix + hosszabbító tömlő (2 × 0,5 m)
- Tartozék, kézifej, réstisztító fej, szívófej, körkefe (kicsi), körkefe (nagy)
- Tartozéktáska SC 1
- Mikroszálas huzat kézifejhez, 1 darab
- Parkolóállás
- Gőztömlő pisztollyal, 2 m

Műszaki adatok
- Tisztítási teljesítmény tartálytöltésenként (kb.) (m2): 75
- Fűtési teljesítmény (W): 1500
- Maximális gőznyomás (bar): 3,2
- Kábelhossz (m): 4
- Felfűtési idő (perc): 6,5
- Kazán-/tartálytartalom (l): 1
- Tápfeszültség (V/Hz): 220 240 / 50 60
- Súly tartozékok nélkül (kg): 2,7
- Méretek (hosszúság × szélesség × magasság) (mm): 304 x 231 x 287
- Garancia: 2 év

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu