INTEX Jégvarázs strandlabda 58021NP
INTEX Jégvarázs strandlabda 58021NP

INTEX Jégvarázs strandlabda 58021NP

INTEX Jégvarázs strandlabda 58021NP Hamarosan ránk köszön a nyár, a csodás, napsütötte időt pedig vízparton a legjobb eltölteni. A Jégvarázs fagyos képességekkel bíró Elsa hercegnője, és a b... további információ »


Márka: INTEX
Cikkszám: 58021NP

Leírás

INTEX Jégvarázs strandlabda 58021NP
Hamarosan ránk köszön a nyár, a csodás, napsütötte időt pedig vízparton a legjobb eltölteni. A Jégvarázs fagyos képességekkel bíró Elsa hercegnője, és a bájos Anna vízi játékra invitálják a kislányokat. Az 51 cm-es átmérőjű strandlabda részletgazdag, vidám színekkel gazdagított, melynek minden oldalán más meseszereplővel találkozhatsz, így Olaf, a hóember is becsatlakozik majd a hercegnők mellé az izgalmas vízi játékba. Vidd magaddal a vízpartra táskádban, kérj meg valakit, hogy fújja fel, és már kezdődhet is a móka, melynek barátaid is nagyon fognak örülni főleg, ha meglátják a Disney nagy sikerű meséjének karaktereit. A felfújható strandlabda mellett a hagyományos változatot is megvásárolhatod webáruházunkból gyors kiszállítási idővel.


Anyag: gumi
Átmérő: 51 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu