InSinkErator M100 Evolution konyhamalac 513447
InSinkErator M100 Evolution konyhamalac 513447 InSinkErator M100 Evolution konyhamalac 513447 InSinkErator M100 Evolution konyhamalac 513447

InSinkErator M100 Evolution konyhamalac 513447

InSinkErator M100 Evolution konyhamalac 513447Az amerikai InSinkErator piacvezető márka a konyhai hulladékőrlők gyártásában. Az InSinkErator modelljei páratlanok kivitelükben, teljesítményük... további információ »


Márka: IN SINK ERATOR
Cikkszám: 513447

Leírás

InSinkErator M100 Evolution konyhamalac 513447
Az amerikai InSinkErator piacvezető márka a konyhai hulladékőrlők gyártásában. Az InSinkErator modelljei páratlanok kivitelükben, teljesítményükben és megbízhatóságukban. A konyhamalacok – ételhulladék őrlők – alapvető szerepe a háztartásban keletkező szerves hulladékok kezelésének megkönnyítése. Az ételhulladékot apró darabokra őrlik és a mosogatón keresztül a szennyvízhálózatba engedik. Használatuk teljesen biztonságos, a közhiedelemmel ellentétben ugyanis a konyhamalacokban nem található semmilyen éles kés vagy penge. Az őrlőrendszere tompa lapátokból áll, amelyek mélyen egy kamra alján találhatóak. A konyhamalac a mosogató lefolyónyílásába kerül beépítésre, a mosogató funkciói ugyanúgy megmaradnak.

Az ételhulladék daráló használata nagyon egyszerű. A csap megnyitását és a készülék – egyetlen mozdulattal – bekapcsolását követően a hulladék a mosogató lefolyójába önthető. A nagyteljesítményű zúzóelemek mindent apró darabokra őrölnek, amelyek aztán a vízzel együtt távoznak a szennyvízlefolyón keresztül.
A konyhamalac által összeőrölt anyag legnagyobb darabjai maximálisan 3-5 milliméter nagyságúak, ezek könnyedén lefolynak még a legvékonyabb lefolyócsöveken is.

Környezetbarát megoldás, ugyanis a szerves hulladékok nem a szemetesben és a hulladéklerakóban bomlanak, hanem azonnal a csatornába kerülnek, ahonnan a víztisztító üzemek 100%-ban ártalmatlanítják, ill. újrahasznosítják.
Kényelmes, praktikus, gyors megoldás az ételmaradék, szerves hulladék (pl. burgonya, almahéj, stb.) kezelésére – az élelmiszerhulladékot keletkezésük pillanatában azonnal apró darabokra őrli és a lefolyóba engedi. Használata tiszta, higiénikus és egyszerű.
Az előkészítésnél a zöldségek, húsok közvetlenül a mosogatóba tisztíthatóak és étkezés végén a tányéron maradt bármilyen étel, héj, csont szintén a mosogatóba önthető.
Az élelmiszerhulladékok otthoni kezelésének egyszerű módja, az őrléssel ugyanis csökken a szerves hulladékok mennyisége a konyhában és így a hulladékokból eredő kellemetlen szag is megszűnik.

Nincs többé szükség sem a konyhai mosogatónál, sem a WC-ben ételmaradék leengedése miatt keletkezett dugulás elhárítására, csatornatisztításra.
Új és már meglévő konyhákba is beépíthető bármilyen mosogató alá. A készülék kevés helyet foglal el, a mosogatómedence alá kell beépíteni, könnyen – akár házilag is – fél óra alatt beszerelhető.
A konyhamalac semmiféle karbantartást, ürítést, tisztítást nem igényel.

Az új Evolution technológiával rendelkező hulladékőrlők lehetővé teszik a konyhában előforduló összes szerves hulladék - többek között csontok, szalonnabőr, ananász, dióhéj, dinnyehéj megdarálását. Ellenben zacskót, fóliát, habtálcát, alufóliát, befőttes gumit, kupakot és más egyéb, nem lebontható anyagot, amelyek konyhai hulladékok ugyan, de nem szerves anyagok, nem szabad beletenni.

Az új fejlesztésű Evolution modellek kisebbike – kompakt és nagy teljesítmény
Halk működés és hosszú élettartam - folyamatos igénybevételnek kitett háztartásokba ajánlott.

Jellemzők:
-  Beépített levegőkapcsoló króm és szálcsiszolt nyomógombbal
- 0,75 LE Dura-Drive ™ nagy nyomatékú indukciós motor
- MultiGrind Plus® 2 fokozatú rozsdamentes őrlőrendszer automatikus forgásirányváltással – szinte minden konyhai szerves hulladékkal elbír
- SoundSeal Plus® technológia rendkívül jó teljesítményt nyújt, 40% -kal csendesebb a hagyományos modelleknél
- Rozsdamentes kamra és őrlőtárcsa – hosszú élettartam
- Folyamatos adagolás
- Antivibrációs felfogatás
- Túlterhelés elleni védelem
- Quick Lock® szerelés a gyorsabb és könnyebb telepítés érdekében
- 1005 ml őrlőkamra kapacitás
- 2 tárcsás őrlőrendszer
- levegőkapcsoló
- egy fázisú, indukciós motor
- 40 % zajcsillapítás
- zajszűrő rendszer – Anti-Vibrációs rögzítés és lefolyó csatlakozás, több rétegű zajcsillapítás, csöndes mosogató csatlakozás
- időszakos üzemeltetés
- állandó kenésű alsó és felső csapágyak
- hővédő kapcsoló
- mosogatógép csatlakozás

Műszaki adatok:
- Elektromos teljesítmény: 500 W
- Átlagos vízhasználat: 4 liter/fő/nap
- Átlagos energia felhasználás: 1-2 kWh/hó
- Átlagos energiaigény: 5-6 kWh évente
- Lefolyó: 3,5” (38,1 mm) – Anti-Vibrációs tömlő
- Lefolyó csatlakozás: 40 mm-es PVC cső
- Méret: 33x24x33 cm
- Súly: 8,8 kg

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu