ETERNOIVICA műanyag akna, 550 x 550 mm SACH550
ETERNOIVICA műanyag akna, 550 x 550 mm SACH550 ETERNOIVICA műanyag akna, 550 x 550 mm SACH550

ETERNOIVICA műanyag akna, 550 x 550 mm SACH550

Az akna polipropilénből készül, és ellenáll az időjárásnak, a fagynak és a vegyszereknek. Különböző átmérőjű vízelvezető csövek csatlakoztatására alkalmas. A belső vezetőhornyokba behelyezet... további információ »


Márka: ETERNOIVICA
Cikkszám: SACH550

Leírás

Az akna polipropilénből készül, és ellenáll az időjárásnak, a fagynak és a vegyszereknek. Különböző átmérőjű vízelvezető csövek csatlakoztatására alkalmas. A belső vezetőhornyokba behelyezett válaszfal segítségével szagtalanító tömítés funkciót is elláthat. A felső részben van egy keret, amelybe a fedőrács vagy fedél helyezhető. Aljának eltávolításával hosszabbítóként is használható.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak olyan tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. Egyes termékleírások vagy árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak vagy esetlegesen hibákat is tartalmazhatnak.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:© 2016 - 2023 KAMODY.hu