AL-KO Robolinho® 500 E robotfűnyíró
AL-KO Robolinho® 500 E robotfűnyíró

AL-KO Robolinho® 500 E robotfűnyíró

Kicsi, kompakt és mozgékony. A Robolinho® 500 E teljesen automatikusan ápolja a kertet. Élvezze a szabadidőt, míg a robotfűnyíró hatékonyan levágja a füvet. A tökéletes megoldás fűnyíráshoz ... további információ »


Cikkszám: 119833

Leírás

Kicsi, kompakt és mozgékony. A Robolinho® 500 E teljesen automatikusan ápolja a kertet. Élvezze a szabadidőt, míg a robotfűnyíró hatékonyan levágja a füvet.
A tökéletes megoldás fűnyíráshoz - Robolinho® 500 E robotfűnyíró
Robolinho® 500 E fűnyírót mérnökeink Németországban fejlesztik és szakembereink Ausztriában gyártják. Így biztosítjuk mi az AL-KO Gardentechtől vevőinknek a legjobb minőséget. A tartós alkatrészek és a kifinomult technika megbízhatóvá teszi a Robolinho®-t a mindennapi gyepápolásban. A robotfűnyíró telepítése egyszerű, a bázisállomás felállítása gyors. Kifinomult szoftverünk és az egyszerű kezelés a kijelzőn keresztül megkönnyíti a gyepápolást, amikor és ahol Ön ezt szeretné.
AL-KO Robolinho® 500 E fűnyírórobot technikai adatai
Robolinho® 500 E-vel az intelligens gyepápolás valósággá válik. A fűnyírórobot halk és károsanyag kibocsátás mentes működést a 60 dB-es csendes motor biztosítja, amely a 2,5 Ah / 20 V-os erős és hosszú élettartamú lítium ion akkumulátor energiáját kapja. Ezáltal az AL-KO fűnyírórobotot gond nélkül lehet működtetni ünnepnapokon vagy éjjel. A 20 cm vágószélességgel párosított saját fejlesztésű mozgástechnológia akár 500 m2 terület hatékony vágását biztosítja. Gond nélkül leküzdi az akadályokat mint pl. fákat vagy akár 45% emelkedőt.
Fokozat nélkül lehet beállítani a vágási magasságot 25 mm-től 55 mm-ig, így a fű hossza az Ön személyes igényeihez igazodhat. Az AL-KO által kifejlesztett kettős késrendszer - DCS (Double-Cut-System) tökéletes vágási képet garantál, miközben a lehulló füvet a fűnyíróházban felaprítja és biológiai trágyaként a fűbe visszaszórja. Ezért a Robolinho® 500 E-nél nem kell a levágott füvet eltávolítani . A fűnyírórobot megbízható érzékelő technológiája maximális biztonságot nyújt az embereknek és az állatoknak.

Jellemzők:
- Hatékony dupla késes vágómű
- Hohe Wendigkeit und geringes Gewicht
- Nagy mozgékonyság és kis súly

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu