VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Cleaner Chrome, 500ml X01106
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Cleaner Chrome, 500ml X01106

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Cleaner Chrome, 500ml X01106

RAVAK Cleaner Chrome, 500ml X01106Egy speciális tisztítószer krómozott felületekre, amely a csaptelepeken, és egyéb, krómozott felü... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X01106

Leírás

RAVAK Cleaner Chrome, 500ml X01106
Egy speciális tisztítószer krómozott felületekre, amely a csaptelepeken, és egyéb, krómozott felületeken a zsírfoltok és lerakódások tisztítására szolgál.


A piacon kapható fertőtlenítő hatású tisztítószerek nagy része klórt vagy más agresszív anyagot tartalmaz, melyek a fürdőszobában található szanitertermékeket visszafordíthatatlanul károsíthatják. A RAVAK cég ezért fejlesztette ki saját fürdőszobai tisztítószereit, melyek hatékonyságát rendszeresen ellenőrzi, így a cég teljes jótállást vállal rájuk. Ne használjon ellenőrizetlen tisztítószereket a fürdőszobájában!


Az üveg betétlemezzel rendelkező zuhanykabinok, -ajtók és kádparavánok számára a RAVAK kifejlesztette az egyedi RAVAK AntiCalc® üvegvédő réteget, amely az üvegre még a gyártás során felkerül. Ez a réteg megakadályozza a szennyeződések és vízkő lerakódását. A vízcseppek ahelyett, hogy rászáradnának, lefolynak róla. A védőréteg tökéletesen ellenáll a szokásos tisztítószereknek, ám rendszeres ápolása és karbantartása elengedhetetlen. A védőréteget RAVAK AntiCalc Conditioner készítménnyel ajánljuk utánkezelni kéthavonta vagy félévente, a használat gyakoriságától és a víz keménységétől függően.


A szanitertermékek és kerámiaborítás szennyeződéseinek vagy zsírfoltjainak eltávolítására szolgál a RAVAK Cleaner tisztítószer. A csaptelepek és krómozott felületek külsőjét és használhatóságát rontó vízkő és más szennyeződések ellen megalkottuk az új RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert. A RAVAK TurboCleaner hatékonyan eltávolítja a kád, zuhanykabin vagy mosdó lefolyóján lerakódott makacs szennyeződéseket is.


Hatékony és biztonságos
A fürdőszobát kíméletesen tisztítja, nem jelent veszélyt azokra a felületekre, melyeket a nem megfelelő tisztítószer visszafordíthatatlanul károsíthatna. Tisztítószereink hatása rendszeresen ellenőrzött, hatékonyságukért és kíméletességükért teljes jótállást vállalunk.


Szakemberektől
Minőségi zuhanykabinjához vagy kádjához a tapasztalt gyártó saját, professzionális tisztítószereit ajánlja.


Gondoskodás a fürdőszoba minden eleméről
A RAVAK tisztítószer termékcsalád a készítmények széles választékát kínálja, ahol minden terméknek megvan a maga rendeltetése. Így soha nem történhet meg, hogy egyféle tisztítószer alkalmazásával az egész fürdőszobában visszafordíthatatlan károkat okozzon.


Jellemzők:
- Tartalom: 500 ml
- Szerep: Megbízhatóan eltünteti a zsíros felületet és a vízfoltokat
- Használat: Korlátozás nélkül használható


Használat előtt kérjükk mindig olvassa el a terméken lévő használati utasítást. Az 1272/2008 CLP rendelet alapján a termék veszélyes.


Tájékoztatás a veszélyről:
H315 – Bőrirritáló hatású
H319 - Súlyos szemirritációt okoz
P102 - Gyermekektől elzárva tartandó
P264 - A használatot követően a kezeket alaposan meg kell mosni
P280 - Védőkesztyű/arcvédő/szemvédő használata kötelező
P362 - A szennyezett ruhadarabot le kell venti
P302 + P352 - Ha bőrre kerül: Lemosás bő szappanos vízzel
P332 + P313 -  Bőrirritáció esetén: Orvosi ellátást kell kérni


 

a kép "illusztráció"

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:© 2016 - 2022 KAMODY.hu