INTEX King Cool Lounge felfújható fotelmatrac, áttetsző 58802EU
INTEX King Cool Lounge felfújható fotelmatrac, áttetsző 58802EU INTEX King Cool Lounge felfújható fotelmatrac, áttetsző 58802EU INTEX King Cool Lounge felfújható fotelmatrac, áttetsző 58802EU

INTEX King Cool Lounge felfújható fotelmatrac, áttetsző 58802EU

A King Cool fotelmatracok maximális kényelmet nyújtanak a medencében vagy vízparton. A kényelmes, több cellás matrac egy karfát és egy fejtámlát is tartalmaz, ami kényelmesen pihentetheti ma... további információ »


Márka: INTEX
Cikkszám: 58802EU/S

Leírás


A King Cool fotelmatracok maximális kényelmet nyújtanak a medencében vagy vízparton. A kényelmes, több cellás matrac egy karfát és egy fejtámlát is tartalmaz, ami kényelmesen pihentetheti magát az ember. 160X85cm-es méretével még egy nagyobb felnőtt is kényelmesen pihenhet rajta, a matrac gond nélkül fenntartja a víz felszínén. Még egy pohártartó és egy ablak is van a matracon, hogy teljes legyen a komfort.


Jellemzők:
• Anyag: kiváló minőségű Vinyl
• Szín: áttetsző
• Méret: 160 x 85 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu