INTEX felfújható csúszda 58849NP
INTEX felfújható csúszda 58849NP INTEX felfújható csúszda 58849NP INTEX felfújható csúszda 58849NP

INTEX felfújható csúszda 58849NP

A csúszdázás a legvagányabb dolog amit a vízi-parkokban csinálni lehet, de ennek a szuper vízicsúszdának köszönhetően már az otthoni medencét is fel lehet dobni egy szuper csúszdával. Nincs ... további információ »


Márka: INTEX
Cikkszám: 58849NP

Leírás

A csúszdázás a legvagányabb dolog amit a vízi-parkokban csinálni lehet, de ennek a szuper vízicsúszdának köszönhetően már az otthoni medencét is fel lehet dobni egy szuper csúszdával. Nincs is más feladatunk, mit felfújni az ötkamrás csúszdát, ami a lépcsőjének és a kialakított fogantyúknak köszönhetően egyszerűen megmászható a gyerekek számára. A csúszófelületet pedig a spriccelők tartják nedvesen, így a csúszdát egyszerűen csatlakoztathatjuk a kerti locsolóra a szabványos csatlakozó segítségével. A csúszófelület toldásának köszönhetően az sem jelent gondot, hogy a medence széle esetleg magasabban van mint a víz felszín, így sem ütheti meg magát csúszás közben az ember. Kezdődhet az önfeledt mókázás ennek a kiváló csúszdának köszönhetően!


Jellemzők:
• Méret: 333 x 206 x 117 cm
• Teherbírás: 80 kg
• Kor: 6+ év

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu