AL-KO CLASSIC 5.18 VS-A PLUS Benzines fűnyíró 51cm 119838
AL-KO CLASSIC 5.18 VS-A PLUS Benzines fűnyíró 51cm 119838

AL-KO CLASSIC 5.18 VS-A PLUS Benzines fűnyíró 51cm 119838

Az AL-KO Classic Plus 5.18 VS-A Benzines fűnyíró vágószélessége és motorteljesítménye alapjánközepes-nagyobb méretű (1800m2)-es kertek gyepfelületének ápolására alkalmas. Classic sorozat, am... további információ »


Cikkszám: 119838

Leírás

Az AL-KO Classic Plus 5.18 VS-A Benzines fűnyíró vágószélessége és motorteljesítménye alapjánközepes-nagyobb méretű (1800m2)-es kertek gyepfelületének ápolására alkalmas. Classic sorozat, ami az alacsony árfekvés mellett a stabil működést helyezi előtérbe, némileg csökkentve a felszereltséget. AL-KO cég alapítása 1931-ben Alois Kober, és annak fennállása alatt globálissá vált cég több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte. 40 vállalat Európában, az USA és Ausztrália példája globálisan orientált üzleti stratégia. Igényei szerint válassza ki az Önnek megfelelő benzines fűnyíró modellt – legyen az kedvező árú belépő kategóriás modell, kényelmes Premium készülék vagy egy hatékony mindent tudó típus. Minden termékünk innovatív technikával, átgondolt, kényelmes kialakítással és olyan benzinmotorral rendelkezik, ami minden követelménynek megfelel. Így a fűnyírás minden terepen és minden kertben jó hangulatban telik. A fűnyíró ház vagy robosztus pórszórt acéllemezből vagy hosszú élettartamú strapabíró alumíniumból készült, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy az AL-KO benzines fűnyírók könnyen kezelhetőek legyenek. A csomagolásban található mulcsék segítségével a füvet finomra aprítja és visszafújja a gyepre természetes trágyaként. Ezzel a levágott fű felhasználása is megoldódik.


Jellemzők
Változtatható sebességű kerékhajtás
Központi magasság állítás egy mozdulattal
Ergonomikus formált vezetőkar a fáradságmentes munkáért
XXL-kerekek az egyszerű haladásért
Beépített első fogantyú a könnyű szállításért

Műszaki adatok:
Fűgyűjtő űrtartalma (liter): 65
Funkció: 4inOnefunction
Funkció: Vágás, Gyűjtés, Mulcsozás, Oldalkidobás
Lökettérfogat ccm: 139
Teljesítmény kW: 2,1
Késház: Acéllemez
Motor: AL-KO Pro 145 QSS
Motor-gyártó: AL-KO Motor
Kerékhajtás módja: Vario Speed
Kerekek O elöl/hátul: 200/280 mm
Golyóscsapágyazott kerekek: igen
Vágószélesség cm: 51
Vágási magasság: 30–80 mm
Vágási magasság állítás: központi, 7 fokozat
Fordulatszám: f /perc 2 850
Tömeg (kb.) kg: 34,6

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu