SOEHNLE ATTRACTION digitálid személymérleg 66171
SOEHNLE ATTRACTION digitálid személymérleg 66171 SOEHNLE ATTRACTION digitálid személymérleg 66171

SOEHNLE ATTRACTION digitálid személymérleg 66171

Konyhafőnököknek! Ahogy az a profi konyhákban megszokott, az Attraction konyhai mérleg jó minőségű nemesacél felülettel rendelkezik és így higiéniai szempontból kifogástalan és könnyen tiszt... további információ »


Cikkszám: 66171

Leírás

Konyhafőnököknek! Ahogy az a profi konyhákban megszokott, az Attraction konyhai mérleg jó minőségű nemesacél felülettel rendelkezik és így higiéniai szempontból kifogástalan és könnyen tisztítható. Természetesen ennek megfelelően masszív és egy jól leolvasható, kéken világító LED-es kijelzővel van ellátva. Az innovatív és szabadalmazott Sensor-Touch technika, ami az enyhe érintésre reagál, a kezelést könnyűvé és a munkát kellemessé teszi. A pontosan 16 mm-es magasságával ez az elegáns mérleg rendkívül vékony és változékonyan használható: akár szilárd vagy folyékony, gramm vagy miliméter - mindegyikkel elboldogul.Max. 5 kg teherbírás, finom, 1 grammos ill. 1 miliméteres osztás és az energiatakarékos kikapcsoló technika az Attractiont ideálissá teszik a mindennapos használatra. Ez bizony csillag gyanús!


Műszaki adatok:
Leolvashatóság : 1g
Méret, hossz : 230 mm
Méret, magasság : 16 mm
Méret, szélesség : 160 mm
Mérési tartomány (max.) : 5 kg
Mérőtányér anyaga : nemesacél
Szín : ezüst

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu