PE-PO biokandalló tűzelőanyag, 1 l 1064430
PE-PO biokandalló tűzelőanyag, 1 l 1064430

PE-PO biokandalló tűzelőanyag, 1 l 1064430

A biokandalló tüzelőanyag a bioetanol kandallók speciális tüzelőanyaga. Természetes lánggal ég korom és szag nélkül, égéskor csak szén-dioxid és víz keletkezik. A termékben lévő alkohol term... további információ »


Márka: PE-PO
Cikkszám: 1064430

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

Leírás

A biokandalló tüzelőanyag a bioetanol kandallók speciális tüzelőanyaga. Természetes lánggal ég korom és szag nélkül, égéskor csak szén-dioxid és víz keletkezik. A termékben lévő alkohol természetes, tehát megújuló forrásból készül.


1 liter tüzelőanyag a biokandalló teljesítményétől függően legalább 3-5 órás égetésre elegendő. Különösen alkalmas beltéri használatra. A gyújtáshoz csak a biokandallóhoz mellékelt öngyújtót javasoljuk. Tüzelőanyagot csak lehűlés után töltünk az égőbe, égés közben tankolni tilos! Kövesse a kandalló gyártójának feltöltési és gyújtási utasításait.


A kisebb területek rövid szellőztetése javasolt.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak olyan tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. Egyes termékleírások vagy árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak vagy esetlegesen hibákat is tartalmazhatnak.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:© 2016 - 2023 KAMODY.hu