Makita DLX5034T Akkus gépcsomag
Makita DLX5034T Akkus gépcsomag

Makita DLX5034T Akkus gépcsomag

Makita DHP481Z akkus ütvefúró-csavarbehajtó Jellemzők: Makita DHP481 ütvefúró-csavarbehajtó szénkefe mentes motorral felszerelve lehetővé teszi a hosszabb munkavégzést. A motor nem igényel ... további információ »


Márka: MAKITA
Cikkszám: DLX5034T

Leírás

Makita DHP481Z akkus ütvefúró-csavarbehajtó

Jellemzők:
Makita DHP481 ütvefúró-csavarbehajtó szénkefe mentes motorral felszerelve lehetővé teszi a hosszabb munkavégzést. A motor nem igényel különösebb karbantartást. Az XPT technológiának köszönhetően az érzékeny alkatrészek is védve vannak. A gép mechanikus két sebességgel ellátva. Az új 5,0Ah-s akkuval is használható.

Makita DGA504Z akkus sarokcsiszoló

Jellemzők:
A DGA504 egy igazán kényelmes, kézbe simuló akkus sarokcsiszoló, mely teljesítményét tekintve minden különösebb erőfeszítés nélkül veszi fel a versenyt hálózatról működő társaival. Szénkefe mentes BL motorjának köszönhetően sokkal tovább bírja egy akkumulátorral, mint szénkefés elődjei, és XPT technológiával szigetelt belsejének köszönhetően a mostoha körülmények sem fogják térdre kényszeríteni ezt a kis helyet foglaló szerszámot.
A gépet automatikus sebességszabályozóval látták el, ami önállóan szabályozza a gép sebességét és nyomatékát, hogy mindig a legoptimálisabb legyen a vágás.

Makita DHS680Z körfűrész

Jellemzők:
BL (szénkefe nélküli) motorral szerelve. Akkumulátor töltöttség kijelzővel. Tökéletes kezelhetőség és irányíthatóság. Kettős LED-es fény és beépített ventilátor biztosítja a jó láthatóságot a vágási vonal mentén. Elektronikus motorfék és csúszásmentes vezetőfogantyú a magas szintű biztonság érdekében.

Makita DJR187Z akkus orrfűrész

Jellemzők:
A Makita DJR187Z akkus orrfűrész újonnan tervezett függőleges forgattyús mechanizmussal.
Nagyobb forgácsolási sebesség (Max 2800 SPM) és a módosított lökethossz (32 mm) által nagyobb vágási teljesítmény. BL szénkefe nélküli motor. Puha markolat nagyobb kényelemért. 2-ujjas ravasz. Beépített kettős LED világítás. Szerszámmentes lapcsere. Motorfék. Kívülről cserélhető szénkefék. Löketszám- szabályozás. Gumírozott hajtóműház. XPT por és fröccsenő víz elleni védelem.

Makita DML802Z akkus lámpa

Jellemzők:
A Makita DML802 akkus lámpa gumírozott markolattal, 12 fokozatban állítható fej.

Szállítási terjedelem:
2 db 18V 5 Ah BL1850B akkumulátor
Vászontáska

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu