LEIFHEIT Profi static plus felmosóhuzat 55111
LEIFHEIT Profi static plus felmosóhuzat 55111 LEIFHEIT Profi static plus felmosóhuzat 55111 LEIFHEIT Profi static plus felmosóhuzat 55111 LEIFHEIT Profi static plus felmosóhuzat 55111

LEIFHEIT Profi static plus felmosóhuzat 55111

A higiénikus száraztisztításhoz: a Profi static plus törlőhuzat poliészter szálakból áll, amelyek takarítás közben a súrlódás miatt elektrosztatikusan feltöltődnek. Így mágnesként vonzzák a... további információ »


Cikkszám: 55111leifheit

Leírás

A higiénikus száraztisztításhoz: a Profi static plus törlőhuzat poliészter szálakból áll, amelyek takarítás közben a súrlódás miatt elektrosztatikusan feltöltődnek. Így mágnesként vonzzák a port, koszt és az állatszőrt is és meg is tartják. A Profi static törlőbevonat 40°C-on mosható és több mosás után sem veszít hatékonyságából. Alkalmas a parketta, laminált parketta és az összes más sima padló száraztisztítására. A Profi felmosó egy olyan rendszer, amely hajolás nélkül lábpedállal használható.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu