GARDENA SchnippSchnapp olló, 18 cm 8704-20
GARDENA SchnippSchnapp olló, 18 cm 8704-20 GARDENA SchnippSchnapp olló, 18 cm 8704-20 GARDENA SchnippSchnapp olló, 18 cm 8704-20

GARDENA SchnippSchnapp olló, 18 cm 8704-20

Az ügyes, univerzális GARDENA SchnippSchnapp olló a konyhai és kerti munkák kiváló segédeszköze, mellyel a munkavégzés élvezetessé válik. Kiválóan vághat a segítségével virágot, fűszernövény... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 08704-20

Leírás

Az ügyes, univerzális GARDENA SchnippSchnapp olló a konyhai és kerti munkák kiváló segédeszköze, mellyel a munkavégzés élvezetessé válik. Kiválóan vághat a segítségével virágot, fűszernövényt, kötelet, virágkötő zsineget, kartonlapot vagy műanyagot. A kések speciálisan csiszolt nemesacélból készülnek. Praktikus: a GARDENA SchnippSchnapp olló mosogatógépben is tisztítható. Az ergonomikus dizájn és a puha betétekkel ellátott karok kényelmes használatot biztosítanak. Az ollót jobb- és balkezesek egyaránt használhatják; teljes hossza 180 mm. A 25 év szavatosság a kiváló minőség biztosítéka.

Jellemzők:
• Vágási típus: Kétélű
• Felső kés: Rozsdamentes acél, Tapadásmentes bevonat
• Alsó kés: Rozsdamentes acél, Tapadásmentes bevonat
• Penge: Precíziós élezés

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:© 2016 - 2023 KAMODY.hu