BOSCH UniversalHumid Fanedvesség-mérő 0603688000
BOSCH UniversalHumid Fanedvesség-mérő 0603688000 BOSCH UniversalHumid Fanedvesség-mérő 0603688000 BOSCH UniversalHumid Fanedvesség-mérő 0603688000 BOSCH UniversalHumid Fanedvesség-mérő 0603688000 BOSCH UniversalHumid Fanedvesség-mérő 0603688000

BOSCH UniversalHumid Fanedvesség-mérő 0603688000

Ideális eszköz a fa nedvességtartalmának méréséhezA fa nedvességtartalmának ellenőrzése a tűzifa meggyújtása vagy fapadló lerakása előtt, illetve a penészedés megelőzése érdekébenNedvességmé... további információ »


Márka: BOSCH
Cikkszám: 0603688000

Hasonló termékek

Leírás

Ideális eszköz a fa nedvességtartalmának méréséhez

  • A fa nedvességtartalmának ellenőrzése a tűzifa meggyújtása vagy fapadló lerakása előtt, illetve a penészedés megelőzése érdekében
  • Nedvességmérő pálca széles mérési tartománnyal minden facsoporthoz
  • A fatípus előzetes kiválasztása (két csoport és mérési tartomány választható)
  • A mért értékeket háromszínű LED jelzi – az információ egyszerűen leolvasható
  • Önellenőrzés a kalibrálás ellenőrzéséhez; fordított szegmenskijelzés; automatikus leállás
Műszaki adatok
• 1. üzemmód mérési tartománya: 7,1 - 74,7 %
• 2. üzemmód mérési tartománya: 6,4 - 61,9 %
• Mérési pontosság: ± 1%
• Pontosság típusa: Mérési pontosság – vezetőképesség (jellemző)
• Automatikus kikapcsolás: 5 perc
• Akkuk száma: 3
• Akkutípus: 1,5-V-LR03 (AAA)

A fa nedvességtartalmának felhasználóbarát és pontos méréséhez

A UniversalHumid a megfelelő választás, ha pontos eredményre van szükség a fa nedvességtartalmának mérésekor. Két gyári facsoport nagy méréstartománnyal (A: 7,1–74,7%; B: 6,4–61,9%): így a fanedvesség-mérő még pontosabb eredményt nyújt. Egyszerű mérés: a két mérőcsúcsot egyszerűen a fához kell illeszteni. Tűzifa nedvességtartalmának ellenőrzése a károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében, festés előtti ellenőrzés, ellenőrzés bútorkészítéskor pl. a deformálódás és a penészedés elkerülése érdekében, fapadló lerakása, faházak vagy fa utánfutók vizsgálata vásárlás előtt.

 

Bosch Professional garancia

A professzionális Bosch elektromos kéziszerszámok, lítium-ion akkuk és töltők kielégítik a legszigorúbb minőségi követelményeket. Ezért, a legtöbb ipari kék elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre, akkumulátorra és töltőre három év jótállást adunk- és mindezt ingyen!

Ehhez csak arra van szükség, hogy a regisztrációt a vásárlás utáni négy héten belül online végezd el. A regisztrációt most a PRO360 alkalmazás segítségével is megteheted. Ezzel nem csak a jótállás ideje hosszabbodik meg, hanem számos más előnyre is szert tehetsz. A jótállás időtartama a vásárlás dátumával kezdődik.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu