YENKEE YKM 1006CS Ego vezetékes billetnyűzet és egér szett 45017563
YENKEE YKM 1006CS Ego vezetékes billetnyűzet és egér szett 45017563 YENKEE YKM 1006CS Ego vezetékes billetnyűzet és egér szett 45017563 YENKEE YKM 1006CS Ego vezetékes billetnyűzet és egér szett 45017563

YENKEE YKM 1006CS Ego vezetékes billetnyűzet és egér szett 45017563

Készlet otthonra és az irodába isEgy ellenálló billentyűzetből és egy nagy teljesítményű egérből álló tökéletes csomag vagyok irodai és otthoni használatra. Elegáns, ugyanakkor minimalista s... további információ »


Márka: YENKEE
Cikkszám: 45014671

Hasonló termékek

Leírás

Készlet otthonra és az irodába is
Egy ellenálló billentyűzetből és egy nagy teljesítményű egérből álló tökéletes csomag vagyok irodai és otthoni használatra. Elegáns, ugyanakkor minimalista stílusomnak köszönhetően bárhová beilleszkedem. Fekete kabátkámban nem zavarom meg munkaasztalod dizájnját, és a segítségemmel képes vagy tartósan a munkára koncentrálni.


Arra születtem, hogy minden feladatot teljesítsek
Tekintettel arra, hogy alapvető befolyással vagyok a hatékonyságodra, gyártóim arra törekedtek, hogy egyszerű, funkcionális és ellenálló legyek. Nincs szükségem elemre. Egyszerűen bedugsz az USB-csatlakozóba, és működöm, amíg csak az ujjaid bírják.


Ergonómia az első helyen
Ints búcsút a kényelmetlenségnek, és használd ki pontosságomat az 1000 DPI felbontású optikai szenzorral. Szimmetrikus egér vagyok, amelyet mind jobb, mind kézzel használni lehet. Ha fontos számodra a funkcionalitás és az egyszerű dizájn, én leszek számodra az igazi.


A folyadékok nem zavarnak
Az ital kiöntése a billentyűzetre. Több mint gyakori baleset, amely szinte minden iroda velejárója. Velem azonban nincs ok aggodalomra. A testemben olyan vízelvezető rendszer van, ami a felesleges folyadékot kivezeti a billentyűzetből. Nem történhet meg, hogy a nyomtatott áramkörök vagy egyéb kritikus alkatrészek meghibásodjanak.


Könnyítsd meg az életedet
A billentyűzet-kiosztásomban nincs semmi bonyolult. Teljes méret, billentyűk kellemes méretű nyomással, és teljes kényelem írás közben. A pontosság már magától értetődik. A gombnyomásaid sebességét minden író irigyelni fogja


Jellemzők:
• Az egér üzemi feszültsége: 5 V DC (? 100 mA)
• A billentyűzet üzemi feszültsége: 5 V DC (? 100 mA)
• Felület típusa: USB
• Billentyűút: 3,5 ± 0,3 mm
• Egérgomb: Élettartam 3 millió leütés
• A billentyűzet méretei: 435 x 157 x 30 mm
• Egér méretei: 108 x 61 x 37 mm
• A kábel hossza: 150 cm (az egérhez és a billetyűzethez)

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu