SODASTREAM Crystal White szódagép 42002811
SODASTREAM Crystal White szódagép 42002811 SODASTREAM Crystal White szódagép 42002811 SODASTREAM Crystal White szódagép 42002811 SODASTREAM Crystal White szódagép 42002811

SODASTREAM Crystal White szódagép 42002811

SODASTREAM Crystal White szódagép 42002811 Prémium kategóriájú szódavíz készítő készülék. A SodaStream Crystal szódagép, abban különbözik az összes többi szódagéptől, hogy a friss és kiváló ... további információ »


Márka: SODASTREAM
Cikkszám: 42002811

Leírás

SODASTREAM Crystal White szódagép 42002811
Prémium kategóriájú szódavíz készítő készülék. A SodaStream Crystal szódagép, abban különbözik az összes többi szódagéptől, hogy a friss és kiváló minőségű szénsavas vizet valódi üvegből készült palackba készíti el neked. A SodaStream tervezői mindig azon törik a fejüket, hogy lehetne megszabadulni a csúnya és igen csak környezet szennyező műanyag palackoktól.

Könnyű, egygombos mechanikus működtetés
A SodaStream Crystal működtetése nem igényel elektromos áramot és akkumulátort sem tartalmaz. A készülék tetején elhelyezett nyomógomb segítségével tudod elkészíteni a szódavizet. Többszöri megnyomással tudod a szénsav erősségét szabályozni. A CO2 patronnal akár 60 – 80 liter szódavizet készthetsz. (Függ az szénsav erősségétől!)

Stabil, biztonságos működtetés
A SodaStream JET készülékeket egy speciális műanyag talapzattal tervezték, és hasonló elven került kialakításra a szénsavasító palack is. Ennek köszönhető a használat közben tökéletes stabilitás.

Segíts megmenteni a világot a műanyag palackoktól
Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van!

SodaStream Patronok
A SodaStream szíve a gázzal töltött patron. Egy teli patronból 60-80 liter szódavíz készíthető - a szénsaverősségtől függően. Amennyiben a patron kiürült, elég egyszerűen csak kicserélni a legközelebbi csereponton. Az eredeti SodaStream patronokat a SodaStream saját gyáraiban gyártja, tölti és minden újratöltésnél minden egyes darabot technikai és biztonsági szempontból is ellenőriz. Az ellenőrzés során talált hibás darabokat a SodaStream azonnal kivonja a forgalomból, így garantálva az első osztályú minőséget és biztonságos használatot. Az eredeti SodaStream patron ismertetőjegyei a SodaStream logóval ellátott etikett a patronon és SodaStream védőfólia a szelepen.

A csomag tartalma:
- 1db SodaStream szódagép
- 1db BPA mentes, nyomásálló műanyag palack 0,7 liter
- 1db 60 – 80 liter szénsavas víz előállítására alkalmas CO2 patron

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu