SLOKOV VARIANT SL 27 D Fatüzelésű kazán SL27D
SLOKOV VARIANT SL 27 D Fatüzelésű kazán SL27D SLOKOV VARIANT SL 27 D Fatüzelésű kazán SL27D

SLOKOV VARIANT SL 27 D Fatüzelésű kazán SL27D

A kazán acéllemezekből hegesztett. A belső teret egy vízelválasztó osztja fel egy tartályra, egy égéstérre és egy cserélőre, amelyen keresztül a füstgázok a kéménybe áramlanak. Az égéstér és... további információ »


Márka: SLOKOV, a.s.
Cikkszám: SL27D

Leírás

A kazán acéllemezekből hegesztett. A belső teret egy vízelválasztó osztja fel egy tartályra, egy égéstérre és egy cserélőre, amelyen keresztül a füstgázok a kéménybe áramlanak. Az égéstér és a tartály alatt egy kétrészes rostély található, amelyet a kazán oldaláról egy karral működtetnek.
Az égéstérbe juttatott másodlagos levegő szabályozása növeli a kazán hatásfokát. A primer levegőt a rostély alatt a hamuajtóban lévő szabályozható csappantyú biztosítja. A szabályozás kézzel vagy a kazánhoz tartozékként mellékelt automatikus teljesítményszabályozóval (TRV) történik. A fűtővíz be- és kimenet alapfelszereltségként g 2" karimákkal van ellátva, de a kazán rendelhető G 1 1/2" vagy DN 65 karimákkal is.
A füstelvezető cső a kazán hátsó tengelyében található. Az elzáró csappantyú a kazán tetejéről működtethető.


A VARIANT SL acél melegvízkazán olyan hőforrás, amely lakások, családi házak, üzlethelyiségek és hasonló épületek fűtésére alkalmas, kb. 27 kW hőveszteséggel. A fűtési rendszer felszerelhető nyitott vagy nyomás alatti tágulási edénnyel, ön- vagy kényszerített fűtővíz-keringetéssel, maximum 200 kPa túlnyomással.


A VARIANT SL27 D kazánt lehetőleg száraz, legfeljebb 20%-os nedvességtartalmú fa, azaz legfeljebb 100 mm átmérőjű és 330 mm hosszú rönkök, illetve kéreggel vagy anélkül hasított fa elégetésére tervezték. A gyártó azt ajánlja, hogy a tüzelőanyagot keresztirányban helyezzék az adagolócsatornába a zavartalan égés és a tüzelőanyag lecsapódása érdekében. Az úgynevezett "nem-formák" használatakor fokozott kezelői felügyeletre van szükség. A szakszerű telepítés mellett a jó működés a szükséges kéményhúzástól és a helyes működtetéstől is függ.


Műszaki adatok: 
• Névleges teljesítmény: 27 KW
• A kazán teljes magassága: 1030 mm
• A kazán szélessége burkolatokkal együt:t 490 mm
• A kazán mélysége: 880 mm
• A kazán víztartalma: 58 l

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu