REGULUS RT4 huzatszabályzó 13878
REGULUS RT4 huzatszabályzó 13878 REGULUS RT4 huzatszabályzó 13878 REGULUS RT4 huzatszabályzó 13878

REGULUS RT4 huzatszabályzó 13878

REGULUS RT4 huzatszabályzó 13878 A termosztatikus huzatszabályzó szilárdtüzelésű kazánok teljesítményének szabályozására alkalmazható. A huzatszabályzó a kazán égési levegőt biztosító ajtajá... további információ »


Márka: REGULUS
Cikkszám: 13878

Leírás

REGULUS RT4 huzatszabályzó 13878
A termosztatikus huzatszabályzó szilárdtüzelésű kazánok teljesítményének szabályozására alkalmazható. A huzatszabályzó a kazán égési levegőt biztosító ajtajának nyitásával, zárásával szabályozza a kazán teljesítményét a szabályzógombon beállított célhőmérséklet tartásával. A hőközlő folyadék víz, víz/glycol 1:1 arányú keveréke és thermoolaj lehet. A szabályzó vízszintes és függőleges helyzetben is installálható. A mozgatókarnak - a szelep hossztengelyéhez viszonyítva - vízszintes oldalsó beszerelés esetén a lefelé, függőleges szerelési helyzetben előrefelé (merőlegesen) és vízszintes homlokfali szerelési helyzetben felfelé kell állnia. Az RT4 huzatszabályzó állítógombjának skálázása fokozottan ellenáll a kopásnak, a fejlesztésnek köszönhetően a szeleptest a fűtési rendszer leeresztése nélkül leszerelhető valamint a mozgatókar nagyobb súly emelését tudja végezni.

Műszaki adatok:
- Csatlakozás: 3/4"
- Beépítési pozíció: függőleges, vízszintes
- Szabályozási tartomány: 30-90 °C
- Max. vízhőmérséklet: 120 °C
- Max. környezeti hőmérséklet: 60 °C
- Max. láncterhelés: 100-1000 g

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu