VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Classic CL 061.00 falsík alatti csaptelep váltóval + belső egység X070086
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Classic CL 061.00 falsík alatti csaptelep váltóval + belső egység X070086 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Classic CL 061.00 falsík alatti csaptelep váltóval + belső egység X070086

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Classic CL 061.00 falsík alatti csaptelep váltóval + belső egység X070086

RAVAK Classic CL 061.00 falsík alatti csaptelep váltóval + belső egység X070086 Falba süllyesztett csaptelepeinket tégla vagy beton falba javasoljuk beépíteni! Gipszkarton falba történő besz... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X070086

Leírás

RAVAK Classic CL 061.00 falsík alatti csaptelep váltóval + belső egység X070086
Falba süllyesztett csaptelepeinket tégla vagy beton falba javasoljuk beépíteni! Gipszkarton falba történő beszerelés esetén előkészület szükséges.
R-box nélküli RAVAK süllyesztett csaptelepekhez legalább 7,5 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat vagy vakolat vastagsága.


Keskeny és elegáns
A csaptelepek kecses formája és az új praktikus részletek tökéletesen kiegészítik a Classic koncepció kifinomult stílusát. A csaptelepek fogantyújának sík felülete a Classic kádak és mosdók peremének egyenes vonalaira utal. 


Széles választék
A Classic csaptelepek kínálata magába foglalja a mosdó-, kád-, zuhany-, bidé- és a konyhai mosdócsaptelepek, valamint a falba süllyesztett csaptelepek széleskörű választékát.


Stílusosan harmonizál a koncepcióval
A Classic csaptelep egy újabb lépés a Classic koncepció tökéletesen átfogó egyesítéséhez. A kádak, praktikus mosdók és bútorok széleskörű választéka mellett most a formatervezéssel harmonizáló csaptelepek közül is választhat. 


Garantált minőség
A kerámia kartus élettartamát harminc évre teszteltük, a csaptelepre pedig öt év garanciát biztosítunk, ezáltal a Classic csaptelep megbízható társa lesz fürdőszobájában.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu