Prosperplast SPLOFY ROUND WS Virágkaspó akasztós 20,8 cm, antracit DREW210
Prosperplast SPLOFY ROUND WS Virágkaspó akasztós 20,8 cm, antracit DREW210 Prosperplast SPLOFY ROUND WS Virágkaspó akasztós 20,8 cm, antracit DREW210

Prosperplast SPLOFY ROUND WS Virágkaspó akasztós 20,8 cm, antracit DREW210

A virágok bármilyen teret képesek barátságosabbá és hangulatosabbá tenni, még inkább igaz ez, ha tartójuk, virágkaspójuk is különleges. Pontosan ilyen ez a kellemes tapintású műanyagból kész... további információ »


Márka: PROSPERPLAST
Cikkszám: DREW210-S433

Leírás

A virágok bármilyen teret képesek barátságosabbá és hangulatosabbá tenni, még inkább igaz ez, ha tartójuk, virágkaspójuk is különleges. Pontosan ilyen ez a kellemes tapintású műanyagból készült, több színben és méretben választható virágkaspó.
A balkonok, erkélyek, teraszok csodásan mutatnak a leomló futó virágokkal. Akasztós kaspóink kimondottan ideálisak futó muskátli, begónia, kék csucsor (csüngő jázmin), ebszőlő, tojásdinnye (pepino) kiültetéséhez.

Termék paraméterek:
• Átmérő: 21 cm
• Magasság akasztó nélkül: 15,5 cm
• Űrtartalom: 2 liter

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu