PHILIPS Lumea Prestige IPL BRI956
PHILIPS Lumea Prestige IPL BRI956 PHILIPS Lumea Prestige IPL BRI956 PHILIPS Lumea Prestige IPL BRI956 PHILIPS Lumea Prestige IPL BRI956 PHILIPS Lumea Prestige IPL BRI956 PHILIPS Lumea Prestige IPL BRI956

PHILIPS Lumea Prestige IPL BRI956

TERMÉK LEÍRÁSA A készülék az optimális eredmény elérése céljából tervezett, speciálisan ívelt tartozékokkal rendelkezik. A Philips Lumea Prestige vezetékes és vezeték nélküli használatot, va... további információ »


Cikkszám: BRI956/00

Leírás

TERMÉK LEÍRÁSA
A készülék az optimális eredmény elérése céljából tervezett, speciálisan ívelt tartozékokkal rendelkezik. A Philips Lumea Prestige vezetékes és vezeték nélküli használatot, valamint egy SmartSkin érzékelőt is biztosít.

Bőrgyógyászok segítségével otthoni használatra kifejlesztett IPL villanófényes szőrtelenítő
A Philips Lumea egy innovatív fényalapú technológiát, az IPL-t (intenzív pulzáló fény) alkalmaz a szőr újranövekedési ciklusának megszakítására. A szőrszál gyökerét érő gyengéd fényimpulzusok néhány kezelést követően arra ösztönzik a szőrszálakat, hogy ne nőjenek többet vissza. Az IPL technológia a speciális szalonokban már 1997 óta rendelkezésre áll. Az ebből a professzionális IPL-technológiából kifejlesztett Philips Lumea lehetővé teszi a szőrszálak egyszerű és hatékony otthoni kezelését. A Philips Lumea Prestige 14 évnyi, vezető bőrgyógyászokkal együttműködésben végzett kutatás és fejlesztés eredménye.

Igazolt hatékonyságú
Objektív tanulmányok kimutatták, hogy alig 3–4 egymást követő, kéthetente végzett kezelés után jelentősen csökken a visszanövő szőr mennyisége, sima bőrfelületet eredményezve. Az eredmények fenntartása érdekében 4–8 hetente végezzen kiigazításokat.

Többféle szőrzet- és bőrtípushoz egyaránt
A Philips Lumea Prestige hatékonyan, egyszerűen és biztonságosan működik többféle szőr- és bőrtípus esetén. A természetes sötétszőke, barna és fekete szőrszálakon és a nagyon fehértől a sötét barnáig terjedő bőrszín esetében működik. Ahogy más IPL-alapú kezelések esetében is, a Philips Lumea nem használható fehér / ősz, világos szőke és vörös szőrzet kezelésére, és nem alkalmazható nagyon sötét bőrszín esetén. Ennek az az oka, hogy nagy kontrasztnak kell lennie a haj és a bőr színpigmentje között.

Speciálisan ívelt tartozékok a különböző testrészekhez
A Philips Lumea Prestige olyan IPL-készülék, amely speciálisan ívelt tartozékokkal rendelkezik a különböző testrészeken való optimális eredmény elérése érdekében. A tartozékok eltérnek a formájukat, ablakméretüket és szűrőjüket tekintve. A Philips Lumea Prestige speciális kezeléseket biztosít a test (láb, kar, has) és az arc (felső ajak, áll), valamint a bikinivonal és a hónalj számára.

Tartozék hónaljhoz: közepes méretű, kifelé ívelt kialakítással
a hónalj szőrtelenítéséhez Speciálisan ívelt kialakítással rendelkezik a nehezen elérhető hónaljszőrzet kezeléséhez – 3 cm2-es ablakméret. A nők 86%-a elégedett a hónalj szőrzetének csökkenésével.

Bikinivonal-formázó tartozék, ívelt, átlátszó szűrővel a bikinivonalhoz
Kifejezetten a bikinivonal-környék szőreinek hatékony kezeléséhez. Ívelt, és egy további átlátszó szűrővel rendelkezik. Az ezen a területen található szőrzet általában erősebb és vastagabb a láb szőrzeténél - 3 cm2-es ablakméret. A nők 78%- a elégedett a bikinivonal szőrzetének csökkenésével.

Testszőrtelenítő tartozék nagy, befelé ívelt kialakítással a nagyobb bőrfelületek kezeléséhez.
Nagy, befelé ívelt kialakításnak köszönhetően követi a test vonalait, így hatékony kezelést eredményez az olyan területeken, mint a láb, a kar vagy a has. A legnagyobb (4,1 cm2-es) kezelőfelület gyors kezelést tesz lehetővé a nagyobb testfelületeken is. A nők 83%-a elégedett a láb szőrzetének csökkenésével.

Tartozék az arc kezeléséhez: precíz kialakítással és extra szűrővel
Egy saját, egyedi tervezésű, további beépített szűrővel és egy kicsi, lapos ablakkal rendelkezik, hogy kíméletes és precíz használatot biztosítson a felső ajkon, állon és az állkapocs vonalán – 2 cm2- es ablakméret. A nők 84%-a elégedett az arc szőrzetének csökkenésével.

SmartSkin érzékelővel
A Philips Lumea Prestige 5 energiabeállítással rendelkezik, és a Smart Skin érzékelőnek köszönhetően könnyen kiválaszthatja a megfelelőt. A SmartSkin érzékelő javaslatot tesz a bőrének leginkább megfelelő beállításra – bármikor, amikor csak szeretné.

Vezetékes és vezeték nélküli üzemmód
A Philips Lumea Prestige egy olyan IPL-készülék, amely a tökéletes kényelem érdekében vezetékkel vagy anélkül is használható. A teljes mozgásszabadság érdekében használja vezeték nélkül, vagy csatlakoztassa fali aljzathoz, ha megszakításoktól mentes kezelést szeretne.

Nincs szükség cserealkatrészekre, nincsenek rejtett költségek
A Philips Lumea teljes körű megoldást nyújt, és a dobozból kivéve azonnal üzemkész. Nincs szükség pótpatronokra vagy gélre.

Specificaţii tehnice pentru accesorii

Accesoriu pentru tratamentul corpului
Formă: curbat convex
Dimensiunea ferestrei: 4,1 cm2

Accesoriu pentru tratamentul feţei
Formă: plat
Dimensiunea ferestrei: 2 cm2, filtru suplimentar

Accesoriu pentru tratamentul axilelor
Formă: curbat concav
Dimensiunea ferestrei: 3 cm2

Accesoriu tratament zonă inghinală
Formă: curbat concav
Dimensiunea ferestrei: 3 cm2, filtru suplimentar

Alkalmazási területek

Testterületek
Kar
Láb
Has

Arc
Áll
Felső ajak

MŰSZAKI PARAMÉTEREK
- Tápellátás: Hálózat
- Gép típusa: Női
- Feszültség automatikus kiválasztása: 100 - 240 V
- Szőrtelenítés módja: IPL
- Nedves borotválkozás: NEM
- Érzékeny területek: Hónalj, Bikinivonal
- Arc: Áll, Felső ajak, Állkapocsvonal
- Testterületek: Kar, Láb, Has
- Villanás: 250 000

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu