LEIFHEIT Xtra Clean kültéri seprű 40cm 45006
LEIFHEIT Xtra Clean kültéri seprű 40cm 45006 LEIFHEIT Xtra Clean kültéri seprű 40cm 45006 LEIFHEIT Xtra Clean kültéri seprű 40cm 45006 LEIFHEIT Xtra Clean kültéri seprű 40cm 45006

LEIFHEIT Xtra Clean kültéri seprű 40cm 45006

Legyen szó nedves levelekről, odataposott szennyeződésekről vagy pocsolyákról, hóról a lépcsőfejlárón, kikövezett kerti utakról, járdákról vagy kocsibejárókról: a Leifheit Xtra Clean Outdoor... további információ »


Cikkszám: 45006

Leírás

Legyen szó nedves levelekről, odataposott szennyeződésekről vagy pocsolyákról, hóról a lépcsőfejlárón, kikövezett kerti utakról, járdákról vagy kocsibejárókról: a Leifheit Xtra Clean Outdoor seprű innovatív X sörtéivel és speciális sörtekombinációjával most még alaposabb, gyorsabb és hatékonyabb. Az elülső sörték seprésnél felszedik a durvább, makacsabb szennyeződéseket. Végül a hátsó, x-alakban elrendezett sörték eltávolítják az apróbb szennyeződéseket. Az X-sörték ellenálló, nedvességálló elasztánból állnak. Ellenállóak savakkal, lúgokkal, benzinnel és olajjal szemben, műhelyben és otthon is ideális választás. További extra a seprési teljesítményhez az átlósan illeszkedő menetes nyélcsatlakozó. Így nem kell a seprűt seprés közben megdönteni, mégis az összes kefeszál teljes felületével éri a földet. Az Xtra Clean Outdoor seprű seprési szélessége 40 cm. Az ütésálló seprűfej faanyaga 100%-osan példaszerűen művelt erdőkből származik. A külön kapható fa nyél menetes csatlakozással biztosan és stabilan rögzíthető.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu