LEIFHEIT Linomatic Plus 600 kültéri ruhaszárító 85120
LEIFHEIT Linomatic Plus 600 kültéri ruhaszárító 85120 LEIFHEIT Linomatic Plus 600 kültéri ruhaszárító 85120 LEIFHEIT Linomatic Plus 600 kültéri ruhaszárító 85120 LEIFHEIT Linomatic Plus 600 kültéri ruhaszárító 85120 LEIFHEIT Linomatic Plus 600 kültéri ruhaszárító 85120

LEIFHEIT Linomatic Plus 600 kültéri ruhaszárító 85120

A Linomatic Plus 600 nagy családoknak kínál kényelmet: mindig tiszta és száraz kötelek a Leifheit 60 méteres kötélhez való kötél automatának köszönhetően. A kötél automatának köszönhetően a ... további információ »


Cikkszám: 85120

Leírás

A Linomatic Plus 600 nagy családoknak kínál kényelmet: mindig tiszta és száraz kötelek a Leifheit 60 méteres kötélhez való kötél automatának köszönhetően. A kötél automatának köszönhetően a kötelek a kötél automata karjában találhatóak szennyeződésektől védve. A Linomatic összecsukásakor a kötelek visszahúzódnak, következő használatkor automatikusan újra kifeszülnek. Száraz és mindig tiszta. Nincs több koszos kötél, melyek a hagyományos kültéri ruhaszárítók esetében csúnya csíkokat hagynak a ruhán. Emellett még más praktikus dolgot is kínál a Linomatic Plus 600: a karra szerelt fogantyúval kényelmesen nyitható ki és csukható össze az orsó állva is – erőkifejtés nélkül. A kötelek magassága egyénileg beállítható: tíz fokozata van 1,09 és 1,75 méter között. Így a külső, magas kötelek is kényelmes magasságba állíthatók. Minden karon két tartó található, melyek nyolc ing vagy blúz ruhaakasztón történő szárítását teszik lehetővé. A feszítő technikájának köszönhetően pedig mindig feszesek a kötelek. A 60 méter hosszú kötélre akár hat mosógépnyi ruha is ráfér. A maximum 2,20 méter hosszú kötelek esetén is kényelmesen elférnek a lepedők, terítők és más nagy ruhák. Az összes felhasznált anyag UV- és időjárásálló. Lebetonozható talajhüvellyel. A Leifheit tartozékként kínál hozzá egy becsavarozható talajhüvelyt.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu