VILEDA Sun-Lift Compact kültéri ruhaszárító, 40 m 168251
VILEDA Sun-Lift Compact kültéri ruhaszárító, 40 m 168251 VILEDA Sun-Lift Compact kültéri ruhaszárító, 40 m 168251

VILEDA Sun-Lift Compact kültéri ruhaszárító, 40 m 168251

A SUN-LIFT Compact ruhaszárító 40 méternyi szárítókötélen akár 2-3 mosás számára elegendő helyet biztosít. A csomag részét képező, talajba beüthető tüske segítségével gyorsan felállítható. E... további információ »


Márka: VILEDA
Cikkszám: 168251

Leírás

A SUN-LIFT Compact ruhaszárító 40 méternyi szárítókötélen akár 2-3 mosás számára elegendő helyet biztosít. A csomag részét képező, talajba beüthető tüske segítségével gyorsan felállítható. Easy-lift rendszerének köszönhetően a ruhaszárító állvány könnyedén kinyitható, a feszítőkar segítségével pedig egyszerűen kifeszítheted a szárítókötelet.


Ideális kerti használatra: A Vileda SUN-LIFT Compact ruhaszárító könnyedén felállítható, és kényelmesen használható. Kicsi és kompakt, ennek ellenére 40 méternyi szárítókötélen akár 2-3 mosás számára elegendő helyet biztosít. A ruhákat több szinten helyezheted el. A csomag 8 vállfatartót is tartalmaz, melyekkel vállfákra helyezett ruhákat akaszthatsz a ruhaszárító állványra.


A SUN-LIFT compact ruhaszárító állvány használata nagyon egyszerű. Az Easy-Lift rendszer segítségével könnyedén kinyitható és összecsukható. Minden szintnek saját ruhaszárító kötele van, így elkerülhető, hogy a kötelek belógjanak vagy kinyúljanak. Amennyiben a szárítókötelek mégis túl lazák lennének, az innovatív feszítőkar segítségével bármikor megfeszítheti őket. Használata kényelmes: a ruhaszárító állvány magassága 1,55 m és 1,72 m között állítható, így testmagasságához igazíthatja.


A ruhaszárító állvány könnyű alumíniumból készült. Két részből áll, ami megkönnyíti a szállítást. Az összeszerelése gyerekjáték: illessze össze a két részt, és rögzítse őket egy csavarral. A talajba behelyezhető hüvely segítségével a ruhaszárító könnyedén felállítható.


Jellemzők:
• Több hely ruháid számára - A Vileda SUN-LIFT Compact ruhaszárító állvány 40 méternyi szárítókötélen akár 2-3 mosás számára elegendő helyet biztosít.
• Easy-Lift rendszer - A ruhaszárító kezelése nagyon egyszerű: az Easy-Lift rendszernek köszönhetően könnyedén kinyithatod és összecsukhatod. Egyszerűen csak nyomd meg a gombot, és told felfelé vagy lefelé a ruhaszárító állványt.
• Állítható munkamagasság - Testmagasságodhoz igazíthatod: A ruhaszárító állvány 1,55 m és 1,72 m közötti magasságban állítható ami megkönnyíti a ruhák felhelyezését és leszedését.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu