GARDENA lapos tömlő, 50 mm (2"), 50 m 5004-20
GARDENA lapos tömlő, 50 mm (2"), 50 m 5004-20

GARDENA lapos tömlő, 50 mm (2"), 50 m 5004-20

A GARDENA márkát otthon- és kerttulajdonosok milliói választják világszerte. Új terméke a Lapos tömlő, 50 mm (2”), amely a klasszikus tömlő egy modern és praktikus változata. A termék különf... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 5004-20

Leírás

A GARDENA márkát otthon- és kerttulajdonosok milliói választják világszerte. Új terméke a Lapos tömlő, 50 mm (2”), amely a klasszikus tömlő egy modern és praktikus változata. A termék különféle előnyöket, például a magas minőséget és a sokoldalúságot egyesíti. A lapos tömlő átmérője 50 mm (2") használat közben, és lapos, ha nem használják. Így lesz a tömlő rendkívül helytakarékos, könnyen összehajtható és tárolható, kis helyet foglal. A közönséges tömlők kevésbé rugalmas anyagból készülnek, átmérőjük adott; tároláskor feltekerhetők, de lényegesen nagyobb helyet foglalnak. Ez a lapos tömlő sokkal kompaktabb, mint a hagyományos társai. A minőségi gyártásnak és a rendkívül nagy teherbírásának köszönhetően ez a minőségi tömlő kitűnő választás a kertbe. 8 bar értékig nyomásálló, de szakítószilárdsága eléri a 24 bar értéket is. Így nem csupán mindennapos kerti használatra alkalmas vízellátás és merülőszivattyú mellett, de mezőgazdasági célokra is használható. A komoly igénybevételt jelentő munkakörülményekhez nagy tartósság szükséges. Ezért a tömlő hálóval megerősített kétrétegű PVC anyagból készült, ami további előnyt nyújt. Ettől lesz a GARDENA lapos tömlő 50 mm (2") UV könnyű és időjárásálló, ettől marad ellenálló és használatra kész még kedvezőtlen körülmények között is. A tömlő Európában készül minőségi anyagok felhasználásával. A nagy teherbírású alapanyagok és a Made-in-Europe minőség nyerő kombinációja vevőbarát, 12 éves GARDENA garanciával jár együtt.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:© 2016 - 2024 KAMODY.hu