CONCEPT KM5005 kávé, és fűszer daráló km5005
CONCEPT KM5005 kávé, és fűszer daráló km5005 CONCEPT KM5005 kávé, és fűszer daráló km5005

CONCEPT KM5005 kávé, és fűszer daráló km5005

CONCEPT KM5005 kávé, és fűszer daráló km5005 Jellemzők: Nincs is jobb annál, mint minden nap frissen orolt kávészemekbol készült kávét inni, vagy frissen orölt fuszerekkel ízesíteni az éte... további információ »


Cikkszám: km5005

Leírás

CONCEPT KM5005 kávé, és fűszer daráló km5005

Jellemzők:

Nincs is jobb annál, mint minden nap frissen orolt kávészemekbol készült kávét inni, vagy frissen orölt fuszerekkel ízesíteni az ételt. Ez a daráló problémamentesen képes akár 70 g kávészem orlésére. A kávéorölo finomra, vagy keményre oröli a kávét - ez csak Önön, és a kávé orlési idején múlik.
Kromi zrnkové kávy pohodlni zvládne ruzné druhy ooechu, kooení, bylin, máku. To vše díky speciálnímu toíštivému noži. Navíc vás potiší velmi jednoduchá údržba. Mlýnek je uzavoen pruhledným krytem, díky kterému budete mít vždy poehled o hrubosti namletých ingrediencí. Používání mlýnku je navíc i bezpeené - bez uzavoeného krytu mlýnek nespustíte.

Műszaki adatok:

kapacitás: 70 g
alkalmas fuszerek orléséhez is
muanyag test
rozsdamentes acél edény, az orölt kávéhoz
csatlakozókábel hossza: 90 cm
orölo tipusa: szilánkos
Anyag: műanyag + fém
Fogyasztás: 130 W
Szín: fekete

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu