AL-KO LSV 8 álló rönkhasító 113603
AL-KO LSV 8 álló rönkhasító 113603

AL-KO LSV 8 álló rönkhasító 113603

AL-KO LSV 8 álló rönkhasító Leírás Jellemzők Akár 103 cm-es hasítási hossz és 8,0 t hasítóerő Gyorsszorító csavar a hasítólöket pontos korlátozásához Kétkezes, biztonsági vezérlés 3 választ... további információ »


Márka: AL-KO
Cikkszám: 113603

Leírás

AL-KO LSV 8 álló rönkhasító

Leírás
Jellemzők
Akár 103 cm-es hasítási hossz és 8,0 t hasítóerő
Gyorsszorító csavar a hasítólöket pontos korlátozásához
Kétkezes, biztonsági vezérlés
3 választható asztalmagasság
Nagy alapfelület a nagyfokú stabilitásért
Az AL-KO függőleges rönkhasítójával a nagyobb fadarabok is gond nélkül hasogathatóak. A profi, kétkezes, beépített farögzítő karmokkal ellátott biztonsági vezérlésnek köszönhetően biztonságos a munkavégzés és precíz a fahasogatás. Ennek során a vékony, ill. ferdén vágott fa is pontosan rögzíthető. A tartós és kiváló minőségű anyagok, valamint a többszörösen hegesztett szerkezeti elemek hosszú élettartamot biztosítanak a fahasogató számára.

Az AL-KO LSV 8 függőleges fahasogató 103 cm-es hasítási hosszig képes a fadarabok hasogatására. A háromféle asztalmagasság-beállításnak köszönhetően a legfeljebb 81 cm, ill. a legfeljebb 56 cm hosszú fadarabok is gond nélkül hasogathatók. Ennek során a kifejtett maximális hasítóerő 8,0 tonna. A kiváló minőségű hidraulikus szivattyú állandó teljesítményt garantál maximális nyomás mellett. A megbízható kivitelnek és a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően az AL-KO LSV 8 függőleges fahasogató súlya kb. 103 kg. A függőleges fahasogató üzemeltetése 400 V-os csatlakozóról (erősáram) történik, amely során 3,3 kW-os motorteljesítményt ér el. A stabil, széles abroncsoknak köszönhetően a fahasogató egyenetlen talajon is egyszerűen szállítható. A nagy alapfelület stabil állást biztosít.

A kétkezes biztonsági működtetés, és a kockázatok annak köszönhető csökkenése ellenére javasoljuk, hogy a hasogató használata során viseljen biztonsági lábbelit, védőszemüveget és kesztyűt. Az üzemeltetés során ügyeljen arra, hogy a fahasogatót szilárd, sík felületre állítsa.

Technikai adatok
Feszültség: 400 V
Teljesítmény: 3300 W
Max. hasítőerő: 8 t
Tűzifa max. hossza: 560 / 810 / 1030 mm
Tömeg: 103 kg

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu