VILEDA Infinity Flex ruhaszárító, 30 m (168895) V22965
VILEDA Infinity Flex ruhaszárító, 30 m (168895) V22965 VILEDA Infinity Flex ruhaszárító, 30 m (168895) V22965 VILEDA Infinity Flex ruhaszárító, 30 m (168895) V22965 VILEDA Infinity Flex ruhaszárító, 30 m (168895) V22965 VILEDA Infinity Flex ruhaszárító, 30 m (168895) V22965 VILEDA Infinity Flex ruhaszárító, 30 m (168895) V22965

VILEDA Infinity Flex ruhaszárító, 30 m (168895) V22965

Kedvezmény -10%
A Vileda Infinity Flex tökéletes, rugalmas megoldást kínál a teregetésre. Bármennyi és bármekkora mosnivalói is legyenek, ez a nagy méretű ruhaszárító tökéletesen alkalmazkodik az igényeihez... további információ »

21 321 Ft

23 763 Ft
Raktáron több, mint 10 db 

Menny.:   Összehasonlítás
Márka: VILEDA
Garancia: 3 év
Cikkszám: 168895
Súly: 5,51 kg

Szállítási információk

  • GLS XXL: 5 390 Ft várható kézbesítés 04.03. - 04.04.
  • Geis: 1 560 Ft

Leírás

A Vileda Infinity Flex tökéletes, rugalmas megoldást kínál a teregetésre. Bármennyi és bármekkora mosnivalói is legyenek, ez a nagy méretű ruhaszárító tökéletesen alkalmazkodik az igényeihez.


Összesen akár 30 m szárítófelülettel rendelkezik, így családok számára is tökéletes – Teleszkópos központi váz, amely 117 cm-ről 205 cm-re bővíthető – Magas oldalsó szárnyak: így a hosszú ruhadarabokhoz is ideális – Nagy és rendkívül ellenálló huzalok – Nagyon stabil és könnyen használható – Összeszerelve kapható a könnyű és kényelmes használat érdekében – Beltéren és a szabadban egyaránt könnyen felállítható


 


A Vileda Infinity Flex ruhaszárítóval a teregetés kényelmesebb lesz, mint valaha. A rugalmasan használható, kihúzható ruhaszárító összesen 30 m szárító felületet biztosít a kényelmes és praktikus teregetéshez. Asztalterítőket, ágyneműt vagy egyéb, nagy méretű textíliákat szeretne kiteregetni? A (117 cm-ről 205 cm-re kihúzható) teleszkópos központi váznak köszönhetően a nagy méretű textíliák is könnyen elférnek anélkül, hogy össze kellene hajtani őket. A váz 1 méter magas, ezért nem kell attól félni, hogy a ruhák a padlót súrolják.
Ha pedig még több helyre van szüksége, az új, nagy méretű oldalsó szárnyakon a leghosszabb ruhadarabok, például nadrágok vagy hosszú ruhák is elférnek. A kisebb ruhadarabokat, például zoknikat vagy fehérneműket gyorsan, csipesz használata nélkül kiteregetheti a zoknitartóra.


Kihúzható és rendkívül tartós
Az új technológiának köszönhetően a teleszkópos huzalok rendkívül ellenállóak, tartósak és vastagok. A vastag huzalok enyhébb nyomokat hagynak a ruhákon, így a vasalással is időt takaríthat meg. A ruhaszárító akkor is szilárdan áll a stabil, párhuzamos lábakon, ha teljesen ki van hajtva és meg van pakolva. Az új, praktikus illesztések teljesen összeszerelt állapotban vannak, ami tovább növeli a stabilitást és megkönnyíti az Infinity Flex összecsukását és szétnyitását, továbbá a biztonság érdekében a véletlen összecsukódást is megakadályozza.
Ha pedig a szabadban szeretne teregetni: a Vileda Infinity Flex ruhaszárító acélból és alumíniumból készül, és bármilyen környezetben használható. Csak ne felejtse el bevinni, miután megszáradtak a ruhái. Így meghosszabbíthatja a termék élettartamát, mivel a zord időjárási viszonyok az acélt is kikezdhetik.


A nagy méretű ruhaszárító két kerékkel is fel van szerelve, melyekkel a megpakolt szárítót is kényelmesen mozgathatja, ahová csak szeretné, legyen az a házon kívül vagy belül. Használat után a Vileda Infinity Flex könnyen összecsukható és biztonságosan tárolható a szárnyrögzítő rendszernek köszönhetően, amely megakadályozza a szárnyak véletlenszerű kinyílását.


Jellemzők:
• Kihúzható, teleszkópos váz - A váz 2 méteresre kihúzható, így a Vileda Infinity Flex ruhaszárítón nagy méretű textíliák, például ágyneműk és asztalterítők is elhelyezhetők.
• Magas oldalsó szárnyak - A Vileda Infinity Flex megbízható társ olyan családok számára, ahol sok a mosnivaló, mert egyszerre akár 2-3 gépi mosás tartalma is elfér rajta. Ezenkívül a magas oldalsó szárnyak ideálisak hosszú ruhadarabokhoz, például nadrágokhoz is.
• Vastagabb, ellenállóbb huzalok - A nagy méretű, extra vastag huzalok enyhébb nyomot hagynak ruháin, így a vasalás is gyorsabb lesz.
• Kompakt és könnyen tárolható - Az Infinity Flex ruhaszárító nemcsak rendkívül stabil, hanem az ötletes szárnyrögzítő rendszernek köszönhetően könnyen összecsukható és biztonságosan tárolható is.


Műszaki adatok:
• Magasság: 1220 mm
• Hosszúság: 80 mm
• Szélesség: 560 mm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Műszaki adatok

Részletezés
Szárítási réssz hossza 3000 cm

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu