Solo by AL-KO vállpántos akku tartó övtáska BTA 42 127442
Solo by AL-KO vállpántos akku tartó övtáska BTA 42 127442

Solo by AL-KO vállpántos akku tartó övtáska BTA 42 127442

- Segít Önnek a munkavégzésben, mivel a fő súlyt az övtáska viseli - Ergonomikus hordozórendszer a PowerFlex akkumulátorhoz - Csökkenti a gép súlyát, így kevésbé fárasztó a kerti munka - Övt... további információ »


Márka: AL-KO
Cikkszám: 127442

Leírás

- Segít Önnek a munkavégzésben, mivel a fő súlyt az övtáska viseli
- Ergonomikus hordozórendszer a PowerFlex akkumulátorhoz
- Csökkenti a gép súlyát, így kevésbé fárasztó a kerti munka
- Övtáska és vállöv
- A csomag okostelefon töltéséhez való USB portot és tárolótáskát is tartalmaz

A vállöves övtáska megkönnyíti Önnek a HT 4260 akkumulátoros sövényvágóval és a PowerFlex termékcsaládunkba tartozó CS 4235 akkumulátoros láncfűrésszel való munkavégzést.

A BTA 42 vállöves övtáska
A kényelmes solo by AL-KO övrendszer segítséget nyújt Önnek a HT 4260 PowerFlex akkumulátoros sövényvágóhoz és a CS 4235 PowerFlex akkumulátoros láncfűrészhez. A vállöves övtáska használatával mindkét kerti gépet sokkal egyszerűbb és kényelmesebb kezelni, mivel az akkumulátor súlyát nem kell kézben tartani, hanem eloszlik a vállakon. Az akkumulátor egy tépőzáras táskában helyezkedik el, melyet az övéhez rögzíthet, és egy kábelen keresztül látja el árammal a gépet. Az övtáskát viselheti az oldalán vagy a hátán, és van benne hely az okostelefonnak és egyebeknek is. A szállítási terjedelem tartalmazza a vállövet, az okostelefon töltéséhez való USB portot és a tárolótáskát is.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu