VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Turbo Cleaner, 1000g X01105
VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Turbo Cleaner, 1000g X01105 VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Turbo Cleaner, 1000g X01105

VÉGKIÁRUSÍTÁS RAVAK Turbo Cleaner, 1000g X01105

RAVAK Turbo Cleaner, 1000g X01105 A RAVAK TurboCleaner hatékony oldószer, amely a kádak és zuhanytálcák szifonjaiban megtapadó legnagyobb ler... további információ »


Márka: RAVAK
Cikkszám: X01105

Leírás

RAVAK Turbo Cleaner, 1000g X01105


A RAVAK TurboCleaner hatékony oldószer, amely a kádak és zuhanytálcák szifonjaiban megtapadó legnagyobb lerakódások eltávolítását segíti. Nem használható tisztítószernek, különösen fém alkatrészekre!


A piacon kapható fertőtlenítő hatású tisztítószerek nagy része klórt vagy más agresszív anyagot tartalmaz, melyek a fürdőszobában található szanitertermékeket visszafordíthatatlanul károsíthatják. A RAVAK cég ezért fejlesztette ki saját fürdőszobai tisztítószereit, melyek hatékonyságát rendszeresen ellenőrzi, így a cég teljes jótállást vállal rájuk. Ne használjon ellenőrizetlen tisztítószereket a fürdőszobájában!


Az üveg betétlemezzel rendelkező zuhanykabinok, -ajtók és kádparavánok számára a RAVAK kifejlesztette az egyedi RAVAK AntiCalc® üvegvédő réteget, amely az üvegre még a gyártás során felkerül. Ez a réteg megakadályozza a szennyeződések és vízkő lerakódását. A vízcseppek ahelyett, hogy rászáradnának, lefolynak róla. A védőréteg tökéletesen ellenáll a szokásos tisztítószereknek, ám rendszeres ápolása és karbantartása elengedhetetlen. A védőréteget RAVAK AntiCalc Conditioner készítménnyel ajánljuk utánkezelni kéthavonta vagy félévente, a használat gyakoriságától és a víz keménységétől függően.


A szanitertermékek és kerámiaborítás szennyeződéseinek vagy zsírfoltjainak eltávolítására szolgál a RAVAK Cleaner tisztítószer. A csaptelepek és krómozott felületek külsőjét és használhatóságát rontó vízkő és más szennyeződések ellen megalkottuk az új RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert. A RAVAK TurboCleaner hatékonyan eltávolítja a kád, zuhanykabin vagy mosdó lefolyóján lerakódott makacs szennyeződéseket is.


Hatékony és biztonságos
A fürdőszobát kíméletesen tisztítja, nem jelent veszélyt azokra a felületekre, melyeket a nem megfelelő tisztítószer visszafordíthatatlanul károsíthatna. Tisztítószereink hatása rendszeresen ellenőrzött, hatékonyságukért és kíméletességükért teljes jótállást vállalunk.


Szakemberektől
Minőségi zuhanykabinjához vagy kádjához a tapasztalt gyártó saját, professzionális tisztítószereit ajánlja.


Gondoskodás a fürdőszoba minden eleméről
A RAVAK tisztítószer termékcsalád a készítmények széles választékát kínálja, ahol minden terméknek megvan a maga rendeltetése. Így soha nem történhet meg, hogy egyféle tisztítószer alkalmazásával az egész fürdőszobában visszafordíthatatlan károkat okozzon.


Jellemzők:
- Tartalom: 1000 g
- Szerep: Megragadt lerakódások eltávolítását segíti
- Használat: A lefolyóba öntsön 30-90 g anyagot, majd öntse le 0,1-0,4 l forró vízzel, a beszórt szer mennyiségétől függően, majd hagyja legalább 30 percig hatni. Ez után öblítse át folyó vízzel. Figyelem, soha ne öntsön túl sok szert a szifonba mert előfordulhat, hogy túladagolás esetén a szer beleköt a szifontestbe.


Használat előtt kérjükk mindig olvassa el a terméken lévő használati utasítást. Az 1272/2008 CLP rendelet alapján a termék veszélyes.


Tájékoztatás a veszélyről:
H314 - Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz
H319 - Súlyos szemirritációt okoz
P102 - Gyermekektől elzárva tartandó
P260 - A por belélegzése tilos
P264 - A használatot követően a kezeket alaposan meg kell mosni
P280 - Védőkesztyű/arcvédő/szemvédő használata kötelező
P301 + P330 + P331 - Lenyelés esetén: a szájat ki kell öblíteni, tilos hánytatni
P303 + P361 + P353 - Ha bőrre vagy hajra kerül: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni, a bőrt le kell öblíteni vagy zuhanyozás. 
P305 + P351 + P338 - Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel, adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható, az öblítés folytatása

a kép "illusztráció"

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:© 2016 - 2022 KAMODY.hu