Philips Lumea Advanced IPL SC1997
Philips Lumea Advanced IPL SC1997 Philips Lumea Advanced IPL SC1997 Philips Lumea Advanced IPL SC1997 Philips Lumea Advanced IPL SC1997 Philips Lumea Advanced IPL SC1997 Philips Lumea Advanced IPL SC1997 Philips Lumea Advanced IPL SC1997 Philips Lumea Advanced IPL SC1997 Philips Lumea Advanced IPL SC1997

Philips Lumea Advanced IPL SC1997

Láthatóan kevesebb szőrszál hosszú távon, kíméletes módon - A testen és az arcon való használathoz - 15 perc a lábszárak kezelésére - >250 000 lámpavillanás - Extra hosszú vezeték Biztonság... további információ »


Márka: PHILIPS
Cikkszám: SC1997/00

Leírás

Láthatóan kevesebb szőrszál hosszú távon, kíméletes módon
- A testen és az arcon való használathoz
- 15 perc a lábszárak kezelésére
- >250 000 lámpavillanás
- Extra hosszú vezeték

Biztonságos és hatékony működés otthona kényelmében
A Philips Lumea egy innovatív fényalapú technológiát, az IPL-t (intenzív pulzáló fény) alkalmazza, amelyet professzionális szépségszalonokban használt technológiából fejlesztettek ki. A Philips módosította ezt a technológiát, hogy Ön azt otthona kényelmében is biztonságosan és hatékonyan használhassa. A Philips a világ vezető bőrgyógyászaival szorosan együttműködve fejlesztette ki ezt az áttörést hozó szőreltávolító rendszert. Több mint 10 éven keresztül átfogó fogyasztói kutatást végeztünk több mint 2000 önkéntes segítségével.

Élvezze mindennap bőre simaságát!
A Philips Lumea gyengéd fényimpulzusokat juttat a szőrtüszőkbe. Ennek következtében a szőrszálak növekedése fokozatosan csökken. Ismételt kezeléseket követően bőre érezhetően sima lesz.

Egyszerűen hatékony
Klinikai vizsgálataink kimutatták, hogy alig négy egymást követő, két hetente megismételt kezelés hatására jelentősen csökkent a szőrzet, érezhetően sima bőrfelületet eredményezve. Az eredmények fenntartása érdekében egyszerűen ismételje meg a kezelést, amikor csak szükséges. A kezelések között eltelt idő egyénenként változhat a szőrszálak típusától függően. – A kép nagyításához kattintson a képre az oldal tetején található képgalériában

Többféle szőrzet- és bőrtípushoz egyaránt
A Philips Lumea hatékony eredményeket ér el (természetes) sötét szőke, barna és fekete szőrzettípusokon. Ahogyan más fényalapú kezelések esetében is tapasztalható, a Philips Lumea NEM hatékony vörös, világos szőke és fehér/ősz szőrzeten alkalmazva. A termék szintén NEM alkalmas sötét bőrtípusokhoz.

Biztonságos és hatékony az érzékenyebb területeken is
Nyugodtan használhatja az arc (felső ajak, áll és pajesz) és a test szőrtelenítésére (lábak, hónalj, bikinivonal, has és karok).

Nagy kezelőfelület a gyors használat érdekében
Nagyméretű kezelőfelület a nagyobb területű testrészeken, pl. lábakon végzett gyors használat érdekében.

Precíziós tartozék a biztonságos arckezelésért
A további beépített fényszűrővel biztonságosan használható az arcszőrzeten: a felső ajkon, az állon, az orcákon és egyéb érzékeny területeken.

Beépített bőrtónus-érzékelő
A biztonságos használat érdekében a beépített bőrtónus-érzékelő minden kezelés elején – és kezelés közben is – felméri a kezelt bőr színét. Ha olyan bőrtónust érzékel, ami túl sötét a készülék használatához, akkor automatikusan leállítja az impulzusok kibocsátását.

Gyengéd kezelés
Gyengéd a bőrhöz.

Nincs szükség cserealkatrészekre, nincsenek rejtett költségek
A Philips Lumea egy teljes körű megoldás, és a dobozból kivéve azonnal üzemkész. Ami még ennél is fontosabb, nincs szükség cserelámpára vagy gélekre.

„Slide and flash” mód a még kényelmesebb alkalmazhatóság érdekében
A csúsztató mozgás (Slide & Flash mód) kényelmes és folyamatos használatot tesz lehetővé.

Öt állítható fényenergia-beállítás
A Philips Lumea öt állítható fényenergia-beállításának köszönhetően biztosított a gyengéd, ugyanakkor hatékony kezelés. Megfelelően alkalmazva a Philips Lumea IPL-kezelése biztonságos és gyengéd, még érzékeny bőrön és kényes területeken is.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu