LEIFHEIT Rotaro S szőnyegseprű türkisz 11402
LEIFHEIT Rotaro S szőnyegseprű türkisz 11402 LEIFHEIT Rotaro S szőnyegseprű türkisz 11402 LEIFHEIT Rotaro S szőnyegseprű türkisz 11402 LEIFHEIT Rotaro S szőnyegseprű türkisz 11402

LEIFHEIT Rotaro S szőnyegseprű türkisz 11402

Ilyen a valódi tisztaság: kíméli a környezetet és alaposan távolítja el a port és koszt. A Rotaro S szőnyegseprű áram és zavaró kábelek nélkül egy pillanat alatt használatra kész. Három, ter... további információ »


Cikkszám: 11402

Leírás

Ilyen a valódi tisztaság: kíméli a környezetet és alaposan távolítja el a port és koszt. A Rotaro S szőnyegseprű áram és zavaró kábelek nélkül egy pillanat alatt használatra kész. Három, természetes eredetű sörtékből álló söprőkeféje könnyedén elér minden szegélyt és bútorperemet – mivel túlnyúlik magán a készülék házán – anélkül, hogy koszos részeket hagyna ki, így még az asztal- és széklábakat is könnyedén körbesöpri. Állítható magasságának köszönhetően bármilyen szőnyegpadlón használható: legyen az hosszú-, vagy rövidszálú. Ürítése is hihetetlen egyszerű. Az egy kézzel eltávolítható tartály, egyetlen mozdulattal, könnyedén kivehető és visszahelyezhető. A Rotaro S szőnyegseprű erős fémházzal rendelkezik, és keféi 32 cm-es szélességben szedik fel a koszt. A kefék fésűvel könnyedén tisztíthatók.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:© 2016 - 2024 KAMODY.hu