LEIFHEIT Dry&Clean ablaktisztító 51000

Csillogóan tiszta ablakok könnyedén csíkozás és lecseppenő piszkos víz nélkül: A Leifheit Dry&Clean ... további információ »

13 090 Ft
Piaci ár:
18 240 Ft

Márka: LEIFHEIT
Cikkszám: 51000
Garancia: 2 év
Súly: 2,00 kg


Raktáron több, mint 10 db 


Szállítási információ

  • GLS: 2 890 Ft
  • GLS: 850 Ft kézbesítés 09.20.
  • Személyes átvétel a GLS CsomagPonton: 850 Ft kézbesítés 09.20.
  • GLS: 1 090 Ft
  • DHL: 1 250 Ft
  • Geis: 1 200 Ft
  • DPD: 1 990 Ft
  • PPL: 254 Ft

Leírás

Csillogóan tiszta ablakok könnyedén csíkozás és lecseppenő piszkos víz nélkül: A Leifheit Dry&Clean ablaktisztító az egész házban fáradtságos utánfényezés nélkül gondoskodik a csíkmentes felületekről. Mossa le az ablakokat, csempéket, tükröket vagy zuhanykabinokat egyszerűen és az ablaktisztítóval szívassa le őket. A Dry & Clean teljesítménye minden helyzetben megmutatkozik: cseppmentesen szívja a vizet az üvegről akár vízszintes felületeken vagy fej fölött.
A megszakítás nélküli hosszú használatot a Stand-By-automatika biztosítja: az ablaktisztító csak az ablaküveg megérintése után kapcsol tartalék üzemmódból teljes szívó teljesítményre és ezáltal a 35 perces különlegesen hosszú idejű működés több, mint 100m2 ablakfelület megtisztítására elegendő. Így az ablaktisztítás felmosásba megy át.
A Click-rendszernek köszönhetően a kézre eső ablaktisztító egyszerűen meghosszabítható a Leifheit sokoldalú Click-rendszerű nyél mindegyikével és így a nehezen elérhető felületekhez, mint a magas ablakok, télikertek vagy tetőablakok számára is ideális megoldás – kényelmesen létra nélkül.
A külön kapható keskeny szívófúvókával (17cm) a Dry&Clean ablaktisztító egy mozdulattal akár keskeny ablaktáblákhoz vagy osztóléces ablakokhoz is használható a ház összes ablakának csillogóan tiszta ablakaihoz – mindenhol Leifheit „made in Europe” minőségi termék.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:© 2016 - 2018 KAMODY.hu