GARDENA CombiSystem Kiskapa, 6,5 cm 8915-20
GARDENA CombiSystem Kiskapa, 6,5 cm 8915-20 GARDENA CombiSystem Kiskapa, 6,5 cm 8915-20 GARDENA CombiSystem Kiskapa, 6,5 cm 8915-20

GARDENA CombiSystem Kiskapa, 6,5 cm 8915-20

A GARDENA combisystem kiskapa tökéletes választás a talaj fellazításához és levegőztetéséhez, valamint a gyomok eltávolításához. Az ergonomikusan kialakított, puha elemekkel ellátott markola... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 8915-20

Leírás

A GARDENA combisystem kiskapa tökéletes választás a talaj fellazításához és levegőztetéséhez, valamint a gyomok eltávolításához. Az ergonomikusan kialakított, puha elemekkel ellátott markolat tökéletesen kézbeillő; speciális kialakításának köszönhetően pedig nem csúszik ki a kézből. Kényelmes, hajolgatás nélküli munkavégzéshez a markolat könnyedén cserélhető bármelyik combisystem nyélre. A kiskapa 6,5 cm széles, egyik oldalán három foggal, a másikon egyenes végű fejjel rendelkezik. Minőségi acélból készült. A Duroplast bevonat hosszú élettartamot biztosít. A GARDENA 25 év szavatosságot nyújt a termékre..


Jellemzők:
• Munkaszélesség: 6.5 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu