GARDENA CombiSystem 300 P Ívelt kerti fűrész, 34 cm 8739-20
GARDENA CombiSystem 300 P Ívelt kerti fűrész, 34 cm 8739-20 GARDENA CombiSystem 300 P Ívelt kerti fűrész, 34 cm 8739-20 GARDENA CombiSystem 300 P Ívelt kerti fűrész, 34 cm 8739-20

GARDENA CombiSystem 300 P Ívelt kerti fűrész, 34 cm 8739-20

A 340 mm-es fűrészlappal ellátott, ívelt GARDENA combisystem kerti fűrész rugalmasan használható a különböző jellegű munkákhoz. A könnyen elérhető ágak fűrészeléséhez használja a kerti fűrés... további információ »


Márka: GARDENA
Cikkszám: 8739-20

Leírás

A 340 mm-es fűrészlappal ellátott, ívelt GARDENA combisystem kerti fűrész rugalmasan használható a különböző jellegű munkákhoz. A könnyen elérhető ágak fűrészeléséhez használja a kerti fűrészt „normál” kézifűrészként. A fűrész nyele jól fekszik a kézben, mert kényelmes, lágy műanyag elemekkel ellátott, ergonómikus kialakítású. Magasabban fekvő ágak esetén, akár 5 méteres magasságig egyszerűen hosszabbítsa meg a nyelét, használja a combisystem teleszkóprudat. Praktikus: egyszerűen rögzítse a combisystem nyelet a fűrészhez. A biztosító zár garantálja, hogy a kapcsolat stabil marad. A biztonságos vágás érdekében impulzus-edzett foghegyekkel és háromszoros csiszolattal rendelkezik. Az ívelt combisystem kerti fűrész 300 P korrózió ellen ideális védelmet nyújtó speciális bevonattal készül. A nyél visszahajló kialakítása megakadályozza, hogy lecsússzon a keze még húzó mozdulatnál is. A levágott ágak könnyen lehúzhatók az ívelt fűrészlap végén lévő tépőkampóval. A szerszám akasztólyukkal és biztonságos tárolást lehetővé tevő élvédővel van ellátva. Így a fűrész mindig biztonságosan tárolható. A szavatossági idő 25 év.

Jellemzők:
• Kés hossza: 340 mm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu