VILEDA Ultramax XL utántöltő (160933) F21203
VILEDA Ultramax XL utántöltő (160933) F21203 VILEDA Ultramax XL utántöltő (160933) F21203 VILEDA Ultramax XL utántöltő (160933) F21203

VILEDA Ultramax XL utántöltő (160933) F21203

A Vileda UltraMax XL utántöltő könnyedén felszedi a szennyeződéseket, és csíkmentesen távolíja el a makacs foltokat is. A mikroszálas technológiának köszönhetően a padló csillogóvá válik, va... további információ »


Márka: VILEDA
Cikkszám: 160933

Leírás

A Vileda UltraMax XL utántöltő könnyedén felszedi a szennyeződéseket, és csíkmentesen távolíja el a makacs foltokat is. A mikroszálas technológiának köszönhetően a padló csillogóvá válik, valamint a baktériumok és vírusok akár 99%-át is eltávolítja csak vízzel - nincs szükség többé drága tisztítószerekre. 


Jellemzők:
• Magas minőségű mikroszálak - A Vileda fejlett mikroszálas technológiájának köszönhetően könnyedén tisztíthatja padlóját. A felmosófej kiváló minőségű mikroszálakból készült, amelyek hatékonyan szedik össze a szennyeződéseket, és még a makacs foltokat is eltávolítják.
• Könnyű tisztítás - Az Ultramax utántöltő kiválló nedvszívó képességgel rendelkezik. A mikroszálas technológiának köszönhetően könnyen felszívja a nagy mennyiségű vizet és más folyadékokat, így padlója száraz és csillogó lesz.
• Mosógépben mosható - Ez a mikroszálas felmosófej max. 60 °C-on mosógépben is mosható, és a teljesítmény romlása nélkül akár 6 hónapig is kitart. Ezzel a módszerrel nem csak pénzt spórolhat, de hozzájárulhat egy fenntarthatóbb világ megteremtéséhez.


Műszaki adatok:
• Méret: 43 x 14 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu