VILEDA Park & Go vasalóállvány huzat 142465
VILEDA Park & Go vasalóállvány huzat 142465 VILEDA Park & Go vasalóállvány huzat 142465 VILEDA Park & Go vasalóállvány huzat 142465 VILEDA Park & Go vasalóállvány huzat 142465 VILEDA Park & Go vasalóállvány huzat 142465 VILEDA Park & Go vasalóállvány huzat 142465

VILEDA Park & Go vasalóállvány huzat 142465

A Park & Go egy univerzális vasalóállvány huzat fémbevonatos parkolózónával, amelyen néhány percig ott lehet hagyni a vasalót anélkül, hogy az megégetné a huzatot. A huzat szélessége 30-... további információ »


Márka: VILEDA
Cikkszám: 142465

Leírás

A Park & Go egy univerzális vasalóállvány huzat fémbevonatos parkolózónával, amelyen néhány percig ott lehet hagyni a vasalót anélkül, hogy az megégetné a huzatot. A huzat szélessége 30-45 cm, hosszúsága 110-130 cm, így a legtöbb vasalóállványra illeszkedik. Fedezze fel most Ön is praktikus vasalóállvány huzatainkat!


Ennek az univerzális vasalóállvány huzatnak egy része hőálló felülettel rendelkezik. A vasaló közvetlenül a huzatra tehető, ideiglenesen "parkolhat" ott. A 100%-ban pamut huzat ezen fémbevonatos része parkolózónaként szolgál minden szokványos vasaló, illetve gőzölős vasaló számára. A huzat különböző méretű deszkákhoz használható. A 110-130 cm hosszú és a 30-45 cm széles vasalóállványok esetén garantáltaltan használhatja a Vileda Park & Go vasalóállvány huzatot. A felhelyezése egyszerű: a huzatot a vasalóállványra kell húzni, majd szorosan meg kell kötni alul a madzagot. 100%-ban pamutból készült, ezáltal csökkenti a ruhákon a ráncokat. A kétrétegű anyag másik alkotóeleme a speciális szivacsréteg, amely sima felületet biztosít a vasalónak, hogy az egyenletesen tudjon siklani a vasalóállványon. A vasalóállvány huzat stílusos menta-fehér alapszínben, szürke pillangómintával és szintén szürke fémbevonatos parkolózónával kapható. Vásárolja meg Ön is a Vileda Park & Go univerzális vasalóállvány huzatot a kényelmes vasalási élményért!


Jellemzők:
• Különleges ˝parkolózónás˝kialakítás - A Park & Go név pont ezt jelenti: "Parkolja" le a vasalót a fémbevonatos területre, és hagyja ott ideiglenesen. A fémbevonatos szövetnek köszönhetően a huzaton nem lesznek égési nyomok. "Go" vagyis "Menjen!", és folytassa a vasalást, amikor szeretné.
• Univerzális méret - A pamuthuzat minden olyan vasalóállványra illeszkedik, amelynek hossza 110-130 cm, és szélessége 30-45 cm, tehát ez egy univerzális méretű huzat.
• Szivacsos felület - A huzat habszivacs rétege sima és rugalmas vasalási felületet biztosít. A vasaló könnyedén csúszik a felületen és a ruhákon.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu